Follow:
Outfit

OOTD #11: GOD WEEKEND

Location: Odense

GOD WEEKEND

GOD WEEKEND

Kimono/Clamour 4 Glamour x Envii – Dress/Moss Copenhagen – Bag/Lala Berlin – Shoes/H&M – Sunglasses/H&M.

Outfit fra weekenden hvor vejret var dejligt. Jeg har hvert fald haft en god weekend. Jeg havde fundet en gammel favorit fra sidste år, nemlig min kimono fra Camille samarbejde med Envii. Jeg synes den er rigtig fin og behagelig at have på. Man kan desværre ikke købe den mere, men man kan sikkert finde nogen der ligner. Jeg er desuden blevet utrolig glad for min taske fra Lala Berlin. Den er altså ret fin.

Får weekend i dag kl 15 og det ser jeg virkelig frem til. Det har været en lang uge og jeg ser frem til om to uger hvor jeg har ferie. Der er sikkert flere af jer der får ferie i dag, så der vil jeg bare ønske jer en god ferie. Måske I har nogle spændende planer?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion

  Åhh du har fået LaLa Berlin tasken :-D Den er altså vildt fed!
  Jeg hopper også på weekend kl. 15.00 i dag, vi skal planlægge noget mere af vores ferie, og så skal vi besøge min mands morfar :-)

  26/06/2015 at 09:17
  • Reply Karina

   Ja det har jeg – er faktisk glad for den selvom den er ret hypet ;) God weekend til dig ;)

   26/06/2015 at 11:03
 • Reply Camilla Julie

  Sikke dog en fin kimono :D
  Rigtig god weekend til dig, søde Karina!

  http://camillajulie.dk

  26/06/2015 at 10:47
  • Reply Karina

   Åh mange tak søde du ;)

   26/06/2015 at 11:03
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor ser du fin ud :-)

  26/06/2015 at 15:21
  • Reply Karina

   Mange tak søde ;)

   26/06/2015 at 16:55

  Leave a Reply