Follow:
Everyday Life

HVERDAGSGLIMT

Location: Odense

HVERDAGSGLIMT

I har garanteret set disse indlæg hos andre bloggere, men jeg synes det er hyggeligt at tilføre lidt personlige og små hverdags ting. For mig minder det lidt ala Instagram (hvor I også kan følge mig, hedder kaag1987 derinde) Så her kommer første omgang ‘hverdagsglimt’:

Jeg har fornylig købt Sukrin som erstatning til min sukker som jeg putter ovenpå min harvegryn. Jeg er positivt overrasket over den, men jeg må sige at det er dyrt og købe det. Det havde jeg måske ikke forventet at det alligevel var så dyrt.

HVERDAGSGLIMT

Jeg får trænet en del og her er det ideelt med et pulsur, så jeg kan holde øje med hvor meget jeg forbrænder og hvor hurtigt jeg gør det. Det er blevet lidt af en motivation for mig at holde mig inden for en bestemt pulszone eller skal have forbrændt et bestemt antal kalorier. Det motivere mig hvert fald til at træne noget mere, så jeg kan holde øje med det. Jeg har haft det i to måneder, men jeg skulle have købt det noget før. Hehe.

HVERDAGSGLIMT

Har spist alt for meget bananpandekager – de smager SÅ godt! I kan finde opskriften på dem her.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion

  Jeg har aldrig prøvet sukrin, jeg bruger lidt honning når jeg mangler en sødere smag ;-)

  10/06/2015 at 07:49
  • Reply Karina

   Jeg er ikke så vild med honning – det er derfor at jeg i stedet bruger Sukrin ;)

   10/06/2015 at 16:39
 • Reply Camilla Julie

  Sådan nogle hverdags glimt er så hyggelige :)
  Du ser ud til at have haft det dejligt!

  http://camillajulie.dk/

  10/06/2015 at 11:07
  • Reply Karina

   Det har jeg helt bestemt haft :)

   10/06/2015 at 16:39
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Du er simpelthen så sej, med det træning og sundhed! :-)

  10/06/2015 at 17:30
  • Reply Karina

   Hvor er du bare sød Stine <3

   10/06/2015 at 19:33
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Du er simpelthen så sej! :D
  Mit vægttab er gået helt i stå – selvom jeg træner hård og spiser sundt og varieret!

  / Liselotte

  11/06/2015 at 11:38
  • Reply Karina

   Tak! Kender godt til det :)

   11/06/2015 at 17:34

  Leave a Reply