Follow:
Outfit

OOTD #8: MONDAY MONDAY

Location: Odense

MONDAY MONDAY

For mange vedkommende (skoler, uddannelser osv) så får de sommerferie på fredag – bare det var mig, men jeg må altså vente i et par uger endnu før jeg får ferie. De sidste mange år har jeg også haft ferie i 6 uger, men i år er jeg begyndt på uddannelse og er på nuværende tidspunkt i praktik så der følger jeg deres regler. Der er fordele og ulemper ved det hele.

Har I haft en god weekend? Vi har ikke lavet noget særligt overhovedet. Synes på ingen måde at vejret er med os for tiden og det er endda juni, så vores weekend har egentlig gået med praktiske opgaver i hjemmet. Der kommer lige lidt flere billeder af mit outfit i morgen.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Camilla Julie

  Jeg ville virkelig også ønske at jeg havde ferie – specielt i så lang tid :)
  Fint billede!

  http://camillajulie.dk/

  22/06/2015 at 11:09
  • Reply Karina

   Ja det kunne være lækkert ;)

   22/06/2015 at 11:55
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Åh ville ønske min ferie også var så lang… og ja, hvad ser der for vejret? Er virkelig ved at blive skør!

  / Liselotte

  22/06/2015 at 12:05
  • Reply Karina

   Ja det kunne være godt med en god lang og varm sommer;)

   22/06/2015 at 12:29
 • Reply Nikki Lund

  Jeg havde en rigtig god weekend – stille og rolig, hvor vi ikke lavede en skid, faktisk. :)
  Håber også du har haft en god weekend!
  Du må have en dejlig dag!
  Kram,

  http://nikkilund.dk/

  22/06/2015 at 18:17
  • Reply Karina

   Rigtig god dag til dig ;)

   22/06/2015 at 18:51

  Leave a Reply