Follow:
Outfit

OOTD #28: ENJOYING LIFE…

Location: Berlin

ENJOYING LIFE...

ENJOYING LIFE...

Cardigan/Selected Femme – Dress/Moss Copenhagen – Sunglasses/H&M – Flats/H&M.

Enjoying life ved Adenauerplatz i Berlin ;)

Cardiganen fra Selected Femme er altså utrolig svær og fange på ens kamera. Tror måske at jeg vil prøve og se om jeg kan nogle billederne af selve cardiganen uden mig på billedet. Selvom man ikke kan se den, så er den altså utrolig lækker. Det var endnu et godt udsalgskup jeg gjorde mig der. I kan også se mine udsalgskup fra bl.a. Part Two og Zara.

Billederne er forresten taget ved u-bahn lige ved siden af vores hotel i Berlin rimelig tæt ved Kurfürstendamm, som er en laaang shoppinggade og hvor man også finder det eksklusive shoppingcenter KaaDeeWee. Happy shopping siger jeg bare.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Benya Suwan

  Hvor ser du fin ud! Cardigan er ret flot. :-)

  http://benyasuwan.dk

  20/08/2015 at 22:40
  • Reply Karina

   Tak <3

   21/08/2015 at 14:43

  Leave a Reply