Follow:
Wanted

AUTUMN TIME

Location: Odense

Autumn time

Autumn time is here ;)

I dag går vi ind i endnu en efterårs måned, nemlig oktober. Oktober er faktisk lidt en blandet fornøjelse for mit vedkommende. Jeg har fødselsdag om præcis 17 dage, hvor jeg fylder 28. Synes altid at det er så hyggeligt med fødselsdage. På det tidspunkt befinder vi os i Hamburg og sikkert på en smut rundt i byen. Er faktisk næsten altid i udlandet på min fødselsdag, lidt sjovt at tænke på. Men oktober er også en måned, hvor vejret begynder og blive koldere også skal jeg have ordnet min tand hos tandlægen. Av. Som jeg fortalte i sidste uge gik der noget galt til tandlægen – et bor knak i min tand og jeg har lige siden haft MEGET ondt i den. Håber at den kan fixes.

Nå, men tilbage til det jeg egentlig havde tænkt mig. Jeg fundet lidt forskellige ting som kunne være godt opdateringer til garderoben. Jeg ønsker mig bl.a. kjolen fra Selected i fødselsdagsgave. Den er bare så smuk og helt perfekt til efteråret.

Lace dress fra YAS Kjole fra Selected FemmeLoose fit cardigan fra Selected FemmeBoots fra PavementShirt fra MonkiJacket fra Minimum.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Frederikke S - www.frederikkes.com

  Støvlerne er bare fine!

  01/10/2015 at 11:35
  • Reply Karina

   Ja de er virkelig lækre ;)

   01/10/2015 at 12:56
 • Reply Ida

  Det måtte også gerne flytte ind til mig. Jakken er utrolig pæn!
  Og tillykke med de 28 om 17 dage :) Det er samme dag med bedstemor fylder 90 år :)

  01/10/2015 at 18:14
  • Reply Karina

   Stort tillykke med din bedstemor om 17 dage – det er da en stor dag for hende ;)

   01/10/2015 at 18:16
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Super lækker strik!

  01/10/2015 at 18:18
  • Reply Karina

   Ja den ser rigtig skøn ud <3

   01/10/2015 at 18:21

  Leave a Reply