Follow:
Wanted

JULEGAVEØNSKER

Location: Odense

JULEGAVEØNSKER

Så er det snart jul! Eller hvert fald snart 1. december og kun 23 dage til juleaften. Jeg har derfor fundet mine ønsker frem og har allerede prikket til Hr. Kæreste med min ønskeseddel, men efterhånden kender jeg ham rimelig godt og så bliver det ofte i sidste øjeblik han kommer afsted. Jeg har faktisk købt alle de julegaver som jeg skal give i år. Det er altså virkelig rart at være i så god tid. Så slipper man lidt for julestresset.

Jeg ønsker mig det fineste vedhæng fra Pandora med Eiffel tårnet. Paris er en af mine yndlingsbyer også er jeg dybt betaget af den bygning. Den fine halskæde er fra Pilgrim og jeg er vild med den er så enkel. Aben fra Kay Bojesen har jeg ønsket mig i evighed. Jeg har en eller anden form for kærlighed for fine figurer. Fine vaser fra Kähler i guld er virkelig også rigtig fine. Jeg ønsker mig også et rigtig fint og elegant ur og overstående har jeg fundet hos Daniel Wellington. Krøllejernet fra Babyliss har jeg hørt rigtig meget godt om og hvor er det egentlig smart at den gør det meste af arbejdet for en, så det ønsker jeg mig også.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Lækre sager :)

  28/11/2015 at 21:29
  • Reply Karina

   Tak <3

   28/11/2015 at 23:31

  Leave a Reply