Follow:
Accessories

UNDERWEAR

Location: Odense

UNDERWEAR

Jeg har netop modtaget dette smukke sæt undertøj fra PrimaDonna af Tryde Andrés. Og hvor er det altså bare lækkert og behageligt at have på. For mig er det utrolig vigtigt at jeg har noget undertøj, som støtter (og sidder godt) alle de rigtige steder samt er pænt, så man får en følelse af at hele ens outfit bare er gennemført fra inderst til yderst.

Modellen jeg har udvalgt fra PrimaDonna er den der hedder Madison. De har i forskellige farver også er stoffet utrolig blødt og printet er virkelig fint med blonder. Så hvis man leder efter et sæt i enkelte farver og smukt print som samtidig sidder rigtig godt, så vil jeg godt anbefale dette sæt. Priserne ligger lidt i den dyre ende, men det synes generelt at det altid gør uanset hvor man køber undertøj.

Produkterne er modtaget som gave.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Wauw det er virkelig smukt! Rigtig feminint og ser så lækkert ud :)

  03/11/2015 at 22:08
  • Reply Karina

   Ja det er virkelig fint ;)

   03/11/2015 at 22:13

  Leave a Reply