Follow:
Inspiration

CUSTOMMADE

Location: Custommade

CUSTOMMADE

Jeg vil lige vise jer disse lækre sager fra Custommade, klik her for at se alle styles. Overstående er kun et lille udvalg af alle de ting Rikke Solberg webshop har, det er dog mine favoriter som jeg er helt vild med. Jeg tror altså at jeg kunne købe mig fattig i hendes webshop for der er virkelig mange ting som jeg sagtens kunne bruge mine penge på.

Blusen med printet og slå-om effekten er virkelig fin også tror jeg faktisk at jeg ville føle mig rigtig godt tilpas i den til hverdag, når det nu er sådan et lækkert materiale. Blonde toppen i grå ville altså også være rigtig fin under en v-hals sweater. Kjolen med leopard printet er så smuk, den måtte også gerne flytte ind hos mig. Endnu en blonde sag også i navy, virkelig pæn. En stor og lækker sweater til vinteren kan altså også gøre underværker. Har I nogen favoritter?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Super lækre sager søde :)

  26/12/2015 at 20:40
  • Reply Karina

   Dejligt at du kan lide det!

   26/12/2015 at 22:15
 • Reply Emma Kirstine

  Synes Custommade laver så lækre designs!

  http://www.emma-kirstine.dk

  26/12/2015 at 21:12
  • Reply Karina

   Det gør de også ;)

   26/12/2015 at 22:16

  Leave a Reply