Follow:
Interior

BOLIG PÅ BUDGET

Location: Odense

BOLIG PÅ BUDGET

Pude fra Broste Copenhagen Lysestage fra Bloomingville Spejl fra H&MWhiskyglas fra SofieroMarmor dåse fra EllosGlaskuppel fra Ellos.

Jeg bliver aldrig træt af at købe nye interiør ting til vores bolig, omend det efterhånden godt kan blive lidt en bekostlig affære. Jeg har derfor ofte fundet lidt budget køb, som jeg så kan mix med lidt dyre ting til vores bolig. Overstående udvalg som jeg har fundet i dag, er både i den billige budget ende, men også i den lidt dyre ende. Der er virkelig mange pæne ting for tiden, som jeg rigtig godt kunne tænke mig. Nogen af tingene kan I faktisk også få på udsalg, hvilket jo gør det hele meget bedre ;)

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Vildt fedt spejl! :-)

  13/01/2016 at 14:34
  • Reply Karina

   Ja det er så pænt!

   13/01/2016 at 15:46

  Leave a Reply