Follow:
Personal Stuff

HOW IT ALL STARTED

Location: Odense

HOW IT ALL STARTED

Som sagt, så var jeg i Aalborg i går. Jeg sad først hjemme i min stue da kl var 01.30 og gjorde dette indlæg klar til jer. Jeg er rimelig træt i dag kan jeg godt fornemme. Jeg har dog ikke de vilde planer udover at jeg skal ligge på sofaen sammen med Hr.Kæreste og se Netflix – det kan jeg godt overkomme.

Dagens indlæg skal egentlig handle om noget andet, nemlig hvordan jeg startede denne blog.Bloggen har fødselsdag i april, så den er næsten et år gammel. Jeg har tidligere haft et par andre blogge, men gik faktisk lidt i stå i dem. Emnerne var nogenlunde det samme som her, men jeg følte ikke at det alligevel var det helt rigtige. Jeg elsker at blogge. Jeg har haft en del fordomme omkring bloggere, bl.a. at vi var overfladiske og kun gik op i os selv. Jeg er dog blevet en del klogere. Jeg synes det er så fantastisk at vi har muligheden skrive om alle de ting vi har på hjertet. Jeg elsker blogs med personlige indlæg, outfits og pæne billeder.

Jeg oprettede derfor en blog i et eget navn (havde også i en lang periode oplevet en del problemer med BD hvor jeg havde min gamle blog, så det var vist bare på tide til at prøve noget nyt. Hører desværre rundt omkring at der er en del der har lidt problemer med BD, hvilket jeg synes er ærgerligt for begge partner da man jo nemt kunne oprette et unikt samarbejde, men det er altså en hel anden snak ;)). Jeg var faktisk lidt nervøs for at oprette en blog i mit egen navn. Jeg er jo velvidende om at mit efternavn er jo forholdsvis speciel og både i mit professionelle arbejde samt i mit private liv vil der sikkert være personer der søgte efter mig. Jeg har dog aldrig haft problemer med det og jeg har altid været glad for at gøre min blog lidt mere personlig i form af at der nu er navn på. Jeg reklamerer som sådan ikke at jeg har en blog, men hvis der er nogen der spørger så svarer jeg jo selvfølgelig ja ;)

Så nu er vi her. Næsten et år efter at jeg startede bloggen. Jeg har desuden oplevet en masse positive ting i forbindelse med min blog. Jeg har fået nye bekendtskaber i form af andre blogger kollegaer, hvor vi sammen drøfter verdenssituationen. Jeg har været blog reviewer for Yves Rocher – makeup produkterne er super gode, så ærgerligt at der ikke findes fysiske butikker i Danmark. Jeg har testet produkter fra en række kendte firmaer. Jeg er begyndt at tjene en smule penge på min blog. Så er jeg desuden utrolig glad for at der er en nogen der læser min blog. Jeg er utrolig glad for jeres kommentarer og feedback – det er virkelig noget jeg sætter pris på.

Ved godt at det blev lidt en tung tekst, men jeg ville egentlig bare lige forklare jer det hele ;) Jeg håber at I får en dejlig lørdag.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply