Follow:
Personal Stuff

HAPPY VALENTINES

Location: Odense

 

HAPPY VALENTINES

I dag er det en amerikansk tradition som fylder utrolig meget hos mange. Nu er det ikke fordi at vi går så ufattelig meget op i det – er meget interesseret i vores årsdag om præcis en uge. Jeg ved dog at der er en del af mine veninder, som går meget op i det og sådan generelt bliver der snakket meget om det alle vegne synes jeg.

Jeg vil dog alligevel prøve at remse nogle “kærlighedsfakta” op omkring mig:

  • Før jeg blev kærester med Peter, holdte jeg en biograf date med min veninde fra HF. Vi var hinandens valentine date. Der sad utrolig mange kærestepar i biografen.
  • Jeg har faktisk fået både blomster og chokolade af Hr.Kæreste på valentine day.
  • Da jeg var barn, havde jeg en børnehave kæreste, som spurgte min far om han måtte gifte sig med mig når vi blev voksen. Vi havde kun kendt hinanden i et par dage, men han var klar til bryllup og min far blev total mundlam.
  • Min kæreste Peter, mødte jeg igennem min stedfar. Dybt beruset til ishockeykamp, hvor han jo nærmest måtte holde mig oprejst. Jeg gav ham et kys da jeg skulle hjem og efterfølgende skrev vi sammen over sms. Ja, resten er jo historie og her står vi så, snart 4 år efter <3
  • Jeg er vild med farven både rød og pink, kærlighedsfarverne.
  • Jeg er allergisk overfor blomster, men jeg synes de er så smukke og romantiske.

Håber at I får en god dag uanset om I fejrer dagen eller ej ;)

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply