Follow:
Wanted

ASOS SAVED LIST

Location: Asos

ASOS SAVED LIST

Jeg har netop opdateret min Asos saved list her forleden dag. Der er utrolig mange pæne ting for tiden, som jeg rigtig godt kunne tænke mig og klikke hjem. Der er jo også kommet en del nye varer hjem, nu hvor foråret for alvor har meldt sin ankomst.

 1. Den første kjole er fra Asos White. Jeg synes at den er SÅ pæn og generelt så er mærket bare gennemført. Efter min mening er det typisk skandinavisk tøjstil, som er klassisk og man kan bruge året rundt.
 2. Den helt sorte kjole er også fra Asos. Jeg er vild med at den er så enkel, men samtidig med så har den nogle utrolig pæne detaljer. Desuden så kan den også rimelig nemt blive piftet lidt op med nogle røde læber og de rigtig smykker, så er jeg klar til fest.
 3. Til sommer, så tror jeg at denne kimono fra Asos vil være helt perfekt til sommer. Det er så nemt lige at have over en kjole, hvis det er lidt køligt på en sommerdag.

Jeg håber at I får en rigtig god dag. Jeg skal i skole, men har desværre sent fri. Efterfølgende har jeg planer om at jeg skal indtil byen og få ordnet min telefon. Jeg ved virkelig ikke hvad det går galt for den. Jeg har aldrig oplevet før, at mit netværk slår fra og så virker det igen når jeg tænder og slukker telefonen. Det gjorde jeg så lige en del gange i dag før det virkede, så det må jeg nok hellere få tjekket. Det er altså træls og ha’ en telefon der ikke rigtig virker ordentligt. Jeg har også overvejet om jeg skulle investere i en iPhone 6. Er der nogen som har gode erfaringer med den telefon?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Uh er hel vild med nr 1 :D

  02/03/2016 at 09:05
  • Reply Karina

   Det er jeg også ;)

   02/03/2016 at 09:49
 • Reply Frederikke S

  Er vild med den midterste sag! Så fin ;)

  02/03/2016 at 11:19
  • Reply Karina

   Den er også rigtig pæn ;)

   02/03/2016 at 12:35

  Leave a Reply