Follow:
Wanted

GANNI FAVES

Location: Odense

Ganni

I ved det sikkert allerede godt, men jeg siger det gerne igen – JEG ER VILD MED GANNI. De har virkelig en masse pæne ting lige efter min stil. Jeg elsker de materialer deres items er lavet af. De ting som jeg har udvalgt her, tænker jeg vil være perfekt til her til foråret. Jeg har faktisk flere ting i min garderobe fra Ganni og jeg er glad for hvert stykke tøj. Jeg synes især at deres kjoler og skjorter er utrolig pæne og så passer det meget godt til min stil.

De 5 forskellige pæne ting fra Ganni, som jeg har valgt her i dag kunne jeg godt tænke mig at tilføje min garderobe når jeg har råd til den. Jeg er især ret betaget af den hvide kjole med blomster print og den i guld med blomster print. Jeg tænker at hvis der kommer en fest her i foråret eller måske til sommer, så ville det altså være en oplagt mulighed og iføre sig noget pænt fra Ganni. Har I nogen favoritter?

Lige en anden ting, så kan I se at de her links er adlinks. Jeg er begyndt at bruge disse links i mine indlæg bare lige så der ikke skulle være tvivl om det. Og jeg bruger Woomio, hvilket er utrolig smart og nemt at have med at gøre med. Jeg ved ikke om I kender konceptet, men det fungere stort set på samme måde, som andre affliate programmer. Hvis I har en blog, så kan det anbefales. Det ændrer dog ikke noget på indholdet i mine indlæg eller andre ting, det gør bare at jeg tjener en lille procentdel hvis I køber et produkt via linket. Og det bliver ikke dyre.

Ganni/Jones CrepeGanni/Old Spice Jersey Ganni/WilsonGanni/ClarkGanni/Ryder.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Årh det laver virkelig også de smukkeste sager! Er fuldstændig crazy med den blåblomstret kjole! Ej hvor er den bare smuk <3

  31/03/2016 at 08:38
  • Reply Karina

   De laver nogle smukke ting ;)

   31/03/2016 at 14:38
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Elsker Ganni :D
  Er så vild med printet på den første kjole

  31/03/2016 at 10:04
  • Reply Karina

   Ja det er altså virkelig fint ;)

   31/03/2016 at 14:37
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Super fine ting :)

  31/03/2016 at 13:57
  • Reply Karina

   Ja de er så pæne ting ;)

   31/03/2016 at 14:39
 • Reply Frederikke S

  Alt er bare så fint!

  01/04/2016 at 20:25
  • Reply Karina

   Ja det er det virkelig ;)

   01/04/2016 at 21:15
 • Reply Julie Mænnchen

  Jeg er bare helt vild med den blå kjole med print! <3 :)

  03/04/2016 at 19:45
  • Reply Karina

   Den er også rigtig pæn <3

   03/04/2016 at 20:23

  Leave a Reply