Follow:
Personal Stuff

I’M BACK!

Location: Odense

Pinterest.

Så gik der alligevel en del dage hvor jeg ikke fik blogget. Det hele startede med at jeg ikke kunne få bloggen til at virke ordentligt, så kunne jeg ikke få mit nye theme på bloggen til at fungere og vedkommende jeg havde købt det af kunne ikke hjælpe. Så fik jeg pengene tilbage og nu har jeg så et nyt, som jeg er i gang med at sætte op. Så der går nok noget tid før det er helt ordentlig på plads på bloggen. Oven i hatten fik jeg forleden dag frygtelig ondt i ryggen og det blev mere voldsomt i dag, så jeg måtte tage hjem fra skole og til lægen. Der var noget der havde sat sig fast og jeg har hold i nakken. Desuden har jeg så ondt i hovedet nu fordi der er blevet trygget og mast alle steder på ryggen. Jeg håber at I trods alt har haft det godt imens jeg har været væk?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Isabella Pernille

  Åh nej, øv med ryggen, men rigtig god bedring!

  10/03/2016 at 07:57
  • Reply Karina

   Tak <3

   10/03/2016 at 09:43
 • Reply Karina Agerholm - NEW LAYOUT - Karina Agerholm

  […] I nok har bemærket, så er der kommet nyt layout her på bloggen. Som jeg nævnte I dette indlæg, så har jeg haft lidt problemer med bloggen. Jeg håber at det hele er fixet nu og så vil jeg […]

  11/03/2016 at 05:41
 • Leave a Reply