Follow:
Odense Outfit

OOTD #77: EASY TUESDAY

Location: Stige Ø

ootd

Knit/H&M – Skirt/H&M – Sneakers/Adidas – Sunglasses/Gina Tricot.

Outfittet her er fra i weekenden. Vi var netop kommet hjem fra sommerhus i Jylland, da vi valgte at tage ud til Stige Ø her i Odense. Det er utrolig flot derude og jeg kan anbefale at man hvis man kommer på kanter, at man tager derud forbi. Det er et kæmpe naturområde, som ligger ved Odense Havn. Der er en del der tager derud om sommeren.

I dag har jeg en rimelig stille dag i vente også selvom jeg faktisk snart er på vej i skole. Den første del af min skoledag står på studietid, hvor jeg får læst op på en del lektier til de kommende dage og efterfølgende har vi foredrag om medicinske patienter. Efter skole har jeg aftalt med et par studieveninder at vi skal ud og drikke kaffe. Det bliver jo så hyggeligt <3

Hvad er jeres for denne tirsdag? Jeg håber at I får en rigtig god dag ;)

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply