Follow:
Everyday Life

SINGLE I NEW YORK

Location: Nordisk Film

single i new york

Her i går var jeg i biografen med min søster og se filmen single i New York. Vi havde i lang tid snakket om at vi gerne vil se den inden at de tog den af programmet. Mener at på onsdag er sidste dag, at den går i biografen.

Hvis I ikke har set den endnu så synes jeg at I skal tage ind og se den. Den er virkelig sjov. Den handler om at Alice er gået fra sin kæreste gennem længere tid, hvor hun hun efterfølgende flytter New York og gennemgår en masse ting med hendes veninder. Desuden har jeg også altid synes at Rebel Wilson har virkelig utrolig morsom i alle hendes film (og det er hun også i denne film).

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Louise Bennetzen

  Uh! Jeg har godt set reklamer for den her film, måske skulle jeg tage ind og se den så, nu hvor du anbefaler den :)

  http://www.moderngirl.dk

  06/03/2016 at 21:00
  • Reply Karina

   Den er altså super god ;) Den skal ses ;)

   06/03/2016 at 21:02
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Jeg vil så gerne se den, desværre holder mine bækkenløsning mig tilbage kan ikke sidde stille så længe :(

  / Liselotte

  07/03/2016 at 14:26
  • Reply Karina

   Så må du købe den når den udkommer på film ;) Kan kun anbefale den ;)

   07/03/2016 at 19:44
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Den gad jeg godt se :D

  07/03/2016 at 19:30
  • Reply Karina

   Den er også bare rigtig god ;)

   07/03/2016 at 19:44

  Leave a Reply