Follow:
Interview

9 SPØRGSMÅL TIL CAMMI

Location: Odense

9 spørgsmål til cammi

Det er efterhånden ved at være noget tid siden at jeg har haft et interview her på bloggen. Jeg har haft rygende travlt samtidig med at jeg ligget syg med kold lungebetændelse. Det er virkelig træls skal jeg lige hilse at sige. I dag kan I høre lidt om Cammi her på bloggen. Husk at besøg hendes blog HER.

Fortæl lidt om dig selv og hvorfor du startede Cammi?

Jeg hedder Camilla, er 24 år, og er i øjeblikket bosat i Hadsund i nærheden af Aalborg. Til daglig studerer jeg kandidaten i engelsk og international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet, hvor jeg i øjeblikket er ved at skrive mit speciale, som skal afleveres i næste måned. Jeg har altid elsket at rejse, og har i mine 24 år nået at bo i henholdsvis USA og Hong Kong, og i juli flytter jeg endnu en gang fra Danmark for at arbejde i til Amsterdam. Første gang jeg stødte på en blog var tilbage i 2010 hvor jeg var besat af neglelakker, og i den forbindelse faldt over Kias neglelaksamling (http://fierceogfattig.bloggersdelight.dk/2010/10/lak/). Siden da har jeg læst blogs dagligt, og også flere gange overvejet at starte min egen, men det var ikke før sommeren 2014, at jeg fik taget mig sammen til at oprette mit eget lille online hjem.

Hvad blogger du primært om på din blog?

Jeg oprettede i sin tid Cammi.dk for udelukkende at kunne bruge denne som en dagbog under mine rejser. Grunden til at det tog mig flere år, før jeg selv startede en blog er, at jeg førhen udelukkende læste modeblogs. Ærligt talt, så har jeg intet at byde ind med på det punkt, men efterhånden som rejseblogs og skønhedsblogs blev mere udbredt, blev jeg inspireret til inkorporere disse to ting på Cammi.dk. Man kan derfor i dag finde alt fra fotodagbøger fra mine seneste rejser, til cityguides, rejseinspiration, makeup anbefalinger og mine skønhedsfavoritter. Derudover blogger jeg om alt andet der foregår i mit liv, fra specialeskrivning, langdistanceforholdet med min franske kæreste, til expatlivet i Hong Kong sidste år, og om lidt også om livet i Amsterdam.

Hvordan ser en typisk dag ud i dit liv?

Eftersom jeg i øjeblikket skriver speciale, bliver det meste af min dag brugt foran computeren – når jeg altså ikke lige er ude at rejse. Min dag begynder omkring kl otte, hvor jeg får morgenmad, gør mig klar, samt planlægger de ting, jeg skal nå i løbet af dagen. Formiddagen står normalt på bloglæsning og -skrivning, mens eftermiddagen går med intens specialearbejde. Når jeg ikke bruger tid på speciale elsker jeg at gå eller løbe så meget som muligt, være sammen med min familie, eller tage til Aalborg for at se mine venner, gerne over en god kop kappe med masser af sirup :P
Til sommer bliver studiet skiftet ud med en 39 timers arbejdsuge i Amsterdam, hvilket bliver lidt af en udfordring efter 5 år på uni, hvor jeg kun har haft et par forelæsninger om ugen og har kunne sove længe.
Hvad har din blog betydet for dig?
Udover at have lært en masse spændende mennesker at kende – både i ind- og udland, så har bloggen også generelt været et rigtigt rart fristed, hvor jeg har mulighed for at udfolde mig kreativt og skrive om præcis det, jeg har lyst til. Derudover har det faktisk også været et rigtigt godt supplement til mit studie, hvor jeg har kunne udøve og forbedre mit kendtskab til markedsføring, SEO, sprog, og kodning.
Hvad er den bedste oplevelse i forbindelse med din blog?
Jeg synes generelt at jeg får mange gode oplevelser dagligt igennem bloggen, fordi der er så mange søde mennesker derude bag skærmene. Forhåbentlig kommer der flere gode oplevelser ud af bloggen i fremtiden.
Hvad bliver du inspireret af? Både i privatlivet, men også hvis du skal finde inspiration til din blog.
Jeg bruger utroligt meget tid online hver dag. Pinterest og Instagram er især gode inspirationskilder for mig, både privat, men også hvis jeg trænger til inspiration til bloggen. Derudover finder jeg selvfølgelig også stor inspiration blandt andre bloggere, både fra ind- og udland. Engang imellem fokuserer jeg også på fuldstændigt at koble fra og finde inspiration i den virkelige verden. Dette gør jeg især når jeg får besøg af min kæreste, eller er ovre at besøge min bedste veninde i USA. Dette gør jeg selvfølgelig også for at få mest muligt ud af den tid, jeg har med dem, men simpelthen også fordi jeg godt kan løbe tør for inspiration, hvis jeg ikke kommer ud i nye omgivelser.
Hvad er efter din mening nøglen til en god blog?
Det der gør en blog god i mine øjne er personlighed, kvalitet, og ægthed. Jeg synes at mange mennesker for tiden starter en blog op for udelukkende at have en ekstra indtjening, og laver reklame for vitterligt hvad som helst. Jeg har slet ikke noget imod sponsorerede indlæg på blogs, og har da også selv lavet et par stykker det sidste år, men for mig er det vigtigst at dette stemmer overens med bloggen og bloggerens personlighed.
Hvad drømmer du om? 
Jeg har mange drømme. I øjeblikket er det at blive færdig med min kandidat til sommer, at flytte til Amsterdam og starte et “normalt” liv sammen med min kæreste. En stor drøm for mig er også at tage et sabbatår indenfor de næste fem år for at rejse fuldtid i et år. Der er så mange steder i verden, som jeg gerne vil besøge, også nogle steder som kræver længere tid end de normale 3 ugers sommerferie man får på et år. Forhåbentlig kan bloggen være med til at realisere den drøm en dag.
Hvad er dit bedste råd til nye bloggere?
Bare vær dig selv. Og vær tålmodig! Sammenlign ikke dig selv med de store bloggere i dag, men i stedet med deres indlæg fra da de lige startede ud med at blogge. Det kræver meget arbejde at have en god blog.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Camilla

  Tak for spørgsmålene, søde Karina! Jeg håber, du snart kommer over din lungebetændelse (:
  Camilla | http://cammi.dk

  02/05/2016 at 11:49
  • Reply Karina

   Det var så lidt søde! Og tak, har det meget bedre ;)

   02/05/2016 at 16:00

  Leave a Reply