Follow:
Inspiration

GOING OUT?

Location: Odense

going out

Indeholder reklamelinks.

Det er fredag og weekend lidt senere i eftermiddag. Jeg har ikke de vildeste planer for weekenden udover at slappe af og være sammen med Hr.Kæreste. Hvad er jeres planer for weekenden? Måske nogen af jer skal i byen?

Det er faktisk lidt en mærkelig dag i dag. Kan I huske at jeg droppede ud af en uddannelse for at starte på den jeg er nu? Dem jeg startede jeg i klasse dimittere i dag. Tiden er godt nok gået stærkt, men det er virkelig mærkeligt at de er færdig med deres uddannelse og jeg stadigvæk er i gang med min.

De har i dag dimission fest ude på skolen og hvis jeg nu skulle afsted og jeg skulle i byen, så ville jeg vælge en af de pæne Stine Goya kjoler. Jeg synes altså bare at de er så pæne også selvom de er lidt dyre.

Anthias dressLee dressAteiler dressCarla dress.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Frederikke S

  Er vild med den første kjole – den er gudesmuk <3

  29/04/2016 at 08:40
  • Reply Karina

   Det er jeg enig i, hehe <3

   29/04/2016 at 13:31
 • Reply Sanne

  Sikke nogle fine kjoler <3

  29/04/2016 at 09:01
 • Reply Katrine Guldbæk

  Stine Goya laver så smukke kjoler :-)

  29/04/2016 at 09:33
  • Reply Karina

   De laver så mange pæne kjoler ;)

   29/04/2016 at 13:30

  Leave a Reply