Follow:
Beauty

HAIR ESSENTIALS

Location: Odense

hair essentials

Indeholder reklamelinks.

For et par uger siden blev jeg klippet. Det var virkelig tiltrængt og jeg er utrolig glad for den længde mit hår har nu. Det ser mere sundt og lækkert ud desuden så føles det også utrolig lettere, da jeg har meget tykt hår. Jeg overvejede faktisk også om der skulle klippes mere af længden af, så jeg fik sådan et rigtig kort hår. Men jeg er stadigvæk glad for mit nuværende resultat ;)

Jeg har altid været vild med accessories til mit hår. Jeg har et let bølget hår og til tider kan det være ret irriterende at sætte mit hår, da der helst skal et stylingsprodukt i før det sidder rigtig godt. Så nogen gange er det altså lidt nemmere og style det med et pænt hår accessories. hvis man om morgenen har lidt travlt og at man ikke lige nå at putte diverse produkter i.

Udover pæne accessories til ens hår, så er det også ret vigtigt at bruge nogle gode hår produkter til ens hår. Jeg ved hvad jeg taler om, da jeg ofte har haft problemer med fedtet hår og andre ting, hvis jeg har brugt nogle forkerte produkter som ikke har passet til min hårtype. Jeg vil gerne komme med mine erfaringer til gode hårprodukter hvis I er interesseret i dette?

Durham/HatJennifer Behr/Floral Bobby PinsAvigail Adams/Hair CombHot Topic/Flower Hair ClipYoins/HeadbandIcing/Bow Hair ClipMonki/Bobby PinsGhd/Hairspray.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Fine sager :)

  03/04/2016 at 14:53
  • Reply Karina

   Dejligt at du kan lide tingene ;)

   03/04/2016 at 20:25
 • Reply Nicoline Berthy

  Jeg bruger faktisk ikke mange hårprodukter, da jeg har erfaret at mit fine skandinaviske hår har bedre af, at det ikke bliver tynget for meget. Jeg sværger dog til Morrocanoil og Batistes tørshampoo til mørkt hår. Jeg har endnu til gode at bruge forskellige håraccessories bortset fra den populære hårelastik med guldlukning, der var så populær for et par år siden. Det kunne være, at jeg snart skulle finde den frem igen? :)

  03/04/2016 at 16:27
  • Reply Karina

   Batistes tørshampoo er altså også rigtig god ;) Den er jeg stor fan ;)

   03/04/2016 at 20:24
 • Reply Thea

  Fin collage! Vil meget gerne høre dine erfaringer til hårprodukter :)

  03/04/2016 at 21:25
  • Reply Karina

   Jeg skal nok se om jeg kan få lavet et indlæg omkring mine erfaringer med hårprodukter ;)

   03/04/2016 at 21:54
 • Reply Karina Agerholm - MINE HÅRPRODUKTER - Karina Agerholm

  […] Jeg vil rigtig gerne fortælle jer lidt om de hårprodukter, som jeg synes er rigtig gode til mit hår. I sidste måned skrev jeg også lidt om hår accessories og I var flere der efterlyste et indlæg om mine yndlings hårprodukter. […]

  11/05/2016 at 05:22
 • Leave a Reply