Follow:
Interior

PLAKATER FRA DESENIO

Location: Odense

Plakater fra DesenioPlakater fra Desenio

For et par uger siden modtog jeg disse plakater fra Desenio. Jeg er rigtig glad for nye interiør ting til vores hjem og disse plakater fra Desenio er helt perfekt. Jeg er faktisk i gang med at lave en billedevæg inde i vores soveværelse – det er lidt af et større projekt for man skal jo have have det hele til at passe sammen.

Som I kan se så har jeg bl.a. valgt to bykort – det ene er over London og det er er Berlin. Det er to byer der betyder utrolig meget for mig og begge byer har Hr.Kæreste og jeg besøgt sammen. Jeg har jo allerede fortalt før hvor meget Berlin betyder for mig. Håber virkelig at jeg indenfor nærmeste fremtid skal derned igen. Desuden er plakaterne meget simple – for mig er det vigtigt at der også er noget ro i en billedevæg. Jeg bryder mig ikke om, hvis hele væggen ‘larmer’, hvis I forstår hvad jeg mener?

Plakater fra DesenioPlakater fra Desenio

De sidste to plakater synes jeg bare var ret cool. Den nederste står i mit køkken og pynter rigtig fint. Der manglede hvert fald lige lidt kunst derude.

Sponsoreret indlæg.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er de fine :)

  14/04/2016 at 12:25
  • Reply Karina

   Jeg er rigtig glad for dem ;)

   14/04/2016 at 13:51
 • Reply Cecilie Krog

  Virkelig fede plakater!
  Jeg vil så gerne have kortet over London <3
  /Cecilie

  http://WWW.BYKROG.DK

  14/04/2016 at 21:12
  • Reply Karina

   Jeg er virkelig også glad for det ;)

   14/04/2016 at 23:03
 • Reply Anne K.

  Super fede plakater! Er vild med nr 3 ;)

  14/04/2016 at 22:07
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Super fine plakater – New York kortet hænger i vores stue og pynter.

  / Liselotte

  15/04/2016 at 10:27
  • Reply Karina

   De er altså fine de bykort ;)

   15/04/2016 at 14:35

  Leave a Reply