Follow:
Wanted

SPRING MUSTHAVES

Location: Odense

Spring musthaves

Reklamelinks.

Jeg synes at det efterhånden er ved at være på tide til at kigge efter nogle ’spring musthaves’ til garderoben. I denne omgang har jeg fundet fire ting, hvor alle tingene er set hos Zalando, som jeg rigtig godt kunne tænke mig og investere i. Nogen af tingene holder måske lidt længere, hvor der er andre ting der kun holder i en sæson.

Uret fra Daniel Wellington har jeg længe haft et godt øje til. Jeg synes at det er rigtig fint også er det så enkelt – det passer utrolig godt ind i min stil. Tasken fra Ralph Lauren er så fin og igen et enkelt items, som jeg sikkert kan bruge i lang. Kjole fra Dorothy Perkins er pæn i farven og med blonderne og til sidst så er der Modström kjolen i forskelligt. Perfekt til en varm forårsdag.

Desuden så håber jeg, at jeg evt kan købt nogle af tingene med en Zalando rabatkode. Så bliver det jo også billigere og desuden hvem vil ikke gerne købe lidt på rabat, når man er på studerende? Det vil jeg hvert fald gerne. Der er jo flere steder hvor man kan finde rabatkoder til Zalando på nettet. Jeg har ikke lige helt overblikket over hvor meget man kan spare i forhold eller om man skal købe for et bestemt beløb. Hvis I har lyst kunne jeg finde dem og skrive nogle rabatkoder til Zalando på bloggen Facebook?

Daniel Wellington urRalph Lauren taskeDorothy Perkins kjoleModström kjole.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Elsker uret :)

  24/04/2016 at 14:58
  • Reply Karina

   Det er virkelig også fint ;)

   24/04/2016 at 20:22
 • Reply Frederikke S

  Ih, de to kjoler er da super fine :)

  25/04/2016 at 13:52
  • Reply Karina

   Ja de er rigtig fine ;)

   25/04/2016 at 19:37

  Leave a Reply