Follow:
Everyday Life

THINGS I LIKE #2 – INSTAGRAM

Location: Odense

Things I Like

Indeholder reklamelinks.

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at jeg har udgivet et ‘things I like’ indlæg her på bloggen. Det skal der altså laves om på nu. I denne omgang vil jeg gerne snakke lidt om Instagram, som jeg er utrolig glad for. Jeg ville blive rigtig glad, hvis I havde lyst til at følge med på min profil. Jeg har desuden også en Facebook side, Karinas blog som I også meget gerne må følge.

På Instagram har jeg bl.a. vist billede af: en utrolig god suppe fra The Soup Stone – I kan bl.a. læse Jeanett’s anbefaling af stedet. Jeg giver også gerne en god anmeldelse af spisestedet med på vejen, hvis I en dag kommer forbi Odense. Jeg har desuden også lækker mad og været ude med en veninde og spise brunch. Så har jeg også været i biografen med min kæreste og se ‘London has falden’, den var ok men 1’eren var bedre. Joe and The Juice er virkelig også lækkert. Er især begejstret for deres Sports Juice. Så har jeg også købt Lancome – Juicy Shaker. Skal nok komme med nogle flere anmeldelse af den. Desuden har jeg også fået købt smukke tulipaner, så ved man bare at det er forår.

Jeg håber at I får en rigtig god weekend <3

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Lækre billeder :)

  God weekend <3

  15/04/2016 at 10:27
 • Reply Nicoline Berthy

  Jeg er også helt vild med Instagram! Det er virkelig et godt sted at søge inspiration, men kan i nogle tilfælde også være en forfærdelig tidsrøver. :)

  15/04/2016 at 12:29
  • Reply Karina

   Man kan virkelig finde en masse god inspiration på Instagram <3

   15/04/2016 at 14:32
 • Reply Nikki Lund

  Super flotte billeder! :-)
  God weekend <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  15/04/2016 at 17:05
  • Reply Karina

   Mange tak skal du have søde <3

   15/04/2016 at 19:57

  Leave a Reply