Follow:
Travel

10 TING OM MIT KÆRLIGHEDSFORHOLD TIL PRAG

Location: Odense

Prag

I dag er der præcis to måneder til at vi rejser på sommerferie til Prag. Og ved I hvad? Jeg glæder mig utrolig meget til at komme til Prag og besøge den by jeg efterhånden for over 10 år siden nærmest fik et kærlighedsforhold til. Det er tre år siden at jeg var der sidst.

 1. Første gang jeg besøgte Prag var i 2002 hvor jeg var afsted sammen med min mor, stedfar, min søster og hendes mand. Det var en af de bedste ferier nogensinde.
 2. Jeg har faktisk holdt min fødselsdag hele to gang i Prag. Det var virkelig nogle gode dage.
 3. Jeg overvejede på et tidspunkt at studere sprog på universitet i Prag, men lige inden jeg skulle betale for opholdet, tog livet en anden drejning og jeg valgte at gå en hel anden vej.
 4. Der findes et lille Tivoli i Prag. Det var dog ikke særlig sikkert dengang for da rutsjebanen skulle i gang blev personalet nød til at skubbe den i gang og maskinerne var svær at stoppe. Jeg var seriøs ved at gå i panik, men det var en oplevelse.
 5. Første gang jeg skulle ud og flyve var faktisk en tur til Prag.
 6. Jeg tror stadigvæk at jeg kan finde rundt i Prag uden et kort. Jeg kender jo nærmest den by som om at det var Odense. Jeg glæder mig til at vise min kæreste og hans datter byen.
 7. På Karlsbroen kan man få tegnet et portræt billede af sig selv hos en af de mange kunsterne der sidder der. Det fik jeg faktisk lavet for 6 år siden. Dengang kostede det 800 czk. Jeg tror at det er noget dyrere i dag end det var dengang.
 8. Jeg ELSKER tjekkiske øl. Jovist kan jeg også lide de danske, men jeg foretrækker altid dem fra Tjekkiet hvis jeg skulle vælge. Jeg har ofte slæbt en del øl med hjem, så mine veninder og jeg efterfølgende har holdt ølsmagning.
 9. Der er et indkøbscenter i Prag der hedder Tesco. Det har døgn åbnet, hvilket er en fordel hvis man nu først ankommer ret sent til byen. Det mest underlige var dog, at vi var ude og handle kl. 3 om natten og der gik børnefamilier rundt og handlede ind. Det var lidt en speciel oplevelse.
 10. Man spiser utrolig godt for billige penge i Prag. Medmindre det lige er ved centrum, hvis bare man går et par gader væk, så er det uhørt billigt.

Har I det også sådan med nogle byer I har besøgt en del gange?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Årh jeg må altså til Prag en dag :D

  18/05/2016 at 08:46
  • Reply Karina

   Det er en herlig by!!

   18/05/2016 at 12:07
 • Reply Eline Tychsen

  Må simpelthen til Prag igen en dag. Du får rejselysten frem i mig :D

  18/05/2016 at 11:36
  • Reply Karina

   Haha det er også en fantastisk by ;)

   18/05/2016 at 12:06
 • Reply Nikki Lund

  Prag er faktisk også den by (uden for Danmark), jeg har besøgt mest (3 gange). Det er en dejlig by! <3
  Hav en dejlig aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  19/05/2016 at 22:17
  • Reply Karina

   Ja det er virkelig en fantastisk by som man kan besøge igen og igen ;)

   19/05/2016 at 22:21
 • Reply LIDT LÆSESTOF TIL SOMMERFERIEN - Karina Agerholm

  […] Det er altså svært skal jeg lige hilse og sige. I kan også genlæse et indlæg som handler om mit kærlighedsforhold til Prag. Det er et stærkt kærlighedsforhold, men der er også blevet bygget over en del år. Jeg har […]

  19/08/2016 at 21:54
 • Leave a Reply