Follow:
Everyday Life

ANMELDELSE AF TV SERIE

Location: Odense

Anmeldelse

Indeholder reklamelinks.

Lige så længe jeg kan huske, så har jeg set utrolig mange tv-serier igennem årene. Især i teenageårene blev det til en del weekender, hvor jeg brugte det meste af tiden på at se diverse tv-serier. Nogen var selvfølgelig bedre end andre. Sådan har vi det jo allesammen at der er nogle bestemte genre vi bedst kan lide.

Men en af de serier jeg har set i de senere år, er The Big Bang Theory. Det var faktisk min kæreste der startede med at se den og jeg forstod ikke helt humoren til at starte med. Jeg synes sgu egentlig at det var lidt underligt, at man kunne lave en serie som handlede ret meget om fysik som jeg sagde det så pænt dengang, haha.

Men jeg begyndte faktisk at følge med i serien og blev noget overrasket over hvor underholdene den var. Serien handler om to fyre der har en del kendskab til fysik og videnskab. De to hovedpersoner er Sheldon og Leonard bor bor overfor Penny som er servitrice, men vil gerne være skuespiller. De bor i et lejlighedskompleks overfor hinanden og bliver venner. Samtidig ser man også Sheldon og Leonard to venner, Raj og Howard. Der er rimelig mange sjove scener og jeg syne især at Sheldon er underholdene.

I kan se en del sæsoner på Blockbuster, som har et ret stort udvalg af film og serier.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Den har jeg aldrig fået set, men har hørt den er sjov :D

  30/05/2016 at 17:11
  • Reply Karina

   Du skal se den søde ;)

   30/05/2016 at 18:40

  Leave a Reply