Follow:
Plussize Fashion

BADETØJ TIL CURVE KVINDER

Location: Odense

Kvinder

Indeholder reklamelinks.

Jeg havde egentlig efter planlagt, at jeg ville vise jer en masse pænt og flot badetøj til curvede kvinder. Sagen er bare den, at jeg ikke synes at der findes særlig meget pænt til os kvinder der har curvede former. Jeg synes faktisk at det er lidt ærgerligt, da jeg havde forventet at der var mere. Som jeg har snakket om før så er der jo webshops med hele sektioner af plussize mode, så forstår jeg ikke at de ikke gør lidt mere ud af det med badetøj eller er det bare mig? Jeg har fundet en enkelt badedragt og bikini. Måske I har nogle gode ideer til, hvor man kan finde pænt badetøj?

I dag starter jeg på arbejde igen efter at jeg har haft fri siden torsdags. Jeg kunne nu ellers godt bruge lidt mere ferie oven på den omgang. Det går selvfølgelig bedre, men jeg er stadigvæk træt og får jo stadigvæk en del smertestillende. Det bliver rart når det hele går i orden. Har I haft en god pinseferie?

Asos badedragtAsos bikiniAsos bikini.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Det er også træls, når udvalget er så lille! Kender det godt i forhold til graviditets tøj .. Der er et udvalg, men det er virkelig ikke overdrevet godt!

  17/05/2016 at 16:33
  • Reply Karina

   Ja kan godt forestille mig at det også er svært at finde noget pænt til gravide :(

   17/05/2016 at 19:06
 • Reply Nikki Lund

  Måske årets trends også har noget med det at gøre? Jeg har simpelthen støvet nettet igennem den perfekte badedraget eller en bikini i stil med den røde, men har måttet opgive. Jeg synes hverken farverne eller printet falder i min smag i år, desværre :/
  God aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  17/05/2016 at 16:53
  • Reply Karina

   Det kan sagtens være at det er trenden der er “noget galt med”. Jeg synes hvert fald at det er utrolig svært at finde noget der er pænt og flatterende at kigge på ;)

   17/05/2016 at 19:07
 • Reply Karina Agerholm - LIDT LÆSESTOF TIL SOMMERFERIEN - Karina Agerholm

  […] et indlæg om, at jeg brokker mig over at der burde være større muligheder for at finde noget pænt badetøj til curvede kvinder. Det er altså svært skal jeg lige hilse og sige. I kan også genlæse et indlæg som handler om […]

  24/07/2016 at 19:43
 • Leave a Reply