Follow:
Inspiration Plussize Fashion

CURVES CRAVINGS #1

Location: Odense

Curves

Indeholder reklamelinks.

I går udgav jeg dette indlæg om at være plus size. Jeg er utrolig glad for jeres respons det betyder utrolig meget for mig. Jeg synes bare at det er så vigtigt at have fokus på. Som jeg også skrev i indlægget, så vil jeg begynde at have lidt mere fokus på plus size eller curves, som jeg har brugt i overskriften her. Desuden kan det jo også være at vi som bloggere eller læsere kan hjælpe hinanden med gode tips eller tricks indenfor curves verden? Især gode webshops vil være en stor hjælp for mit vedkommende

Jeg har fundet lidt forskellige ting fra Asos, som nok altid er det første sted jeg lander når jeg skal have nyt tøj og ofte kigger jeg også Asos tilbud sagerne igennem først. Jeg synes de har utrolig mange pæne sager til piger med curves, både i deres eget mærke men også fra andre mærker. For år siden synes jeg bare aldrig at der var noget pænt eller var det noget tøj, som bare var kedeligt. Selvom man har en barm og brede hofter, så vil man altså gerne have noget der er pænt og som sidder godt på en samt pæne farver og mønster.

Jeg kan også godt lide at der et stort udvalg, så man har lidt forskelligt at vælge imellem. Der findes intet værre end hvis der er kun er basis hvide tshirt og cowboybukser. Så er jeg hvert fald smuttet som kunde. Ofte så køber jeg også tøj når der er Asos rabatkode i omløb. Det er jo altid rart og få lidt rabat på det man køber. Jeg ved ikke om det bare er mig, men nogen gange så synes jeg altså at tøjet er lidt dyrere når det er plus size? Har I fundet nogle pæne ting I kan bruge? Desuden kan I finde flere Asos rabat koder HER.

Asos FloralAsos WrapAsos  WiggleAsos Jeggings Asos BodyconAsos Dress.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Thea

  Buksedragten er så fin

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  14/05/2016 at 08:46
  • Reply Karina

   Ja den er virkelig pæn <3

   14/05/2016 at 13:44

  Leave a Reply