Follow:
Accessories

JANE KØNIG

Location: Odense

Jane Kønig

Indeholder reklamelinks.

De fleste kender jo nok smykkedesigneren, Jane Kønig. Jeg bliver ofte inspireret af at se på hendes smykker. Jeg har i virkelig lang tid ønsket mig de fine “love tags” og “love letters” smykker fordi jeg synes at man kan gøre dem meget personlige og helt efter ens egen overbevisning.

Som I kan se så har jeg fundet et lille udvalg af mine favoritter, som jeg rigtig godt kunne tænke mig i min ellers meget store smykke samling. Men det gør jo ikke noget en lille fornyelse i ny og næ, vel?

Fletring i rosaguldDiadem ringLove Letters halskædeLovetag armbånd.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Super flotte smykker :)

  30/05/2016 at 09:33
  • Reply Karina

   Dejligt at du kan lide dem ;)

   30/05/2016 at 13:35

  Leave a Reply