Follow:
Plussize Fashion

DE PERFEKTE PLUS SIZE SOMMERKJOLER

Location: Odense

Sommerkjoler

Indeholder Affiliate/reklamelinks.

Anna FieldLive Paper DollsDorothy PerkinsLittle Mistress.

Jeg har forsøgt at finde de bedste plus size sommerkjoler på Zalando. Sommerkjoler som man enten kan bruge til sin studenterfest (til min studenterfest var min kjole ikke hvid, den var lyseblå), et sommerbryllup eller bare en sommerfest.

En del af dem er på tilbud, hvis I skal gøre et godt kup. Min klare favorit er dog den orange lange kjole eller den blå med blomsterne. Jeg synes at begge er utrolig smukke. De andre er også utrolig flotte, men hvis jeg skulle til fest så ville jeg vælge en af de to kjoler.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Hvor er de flotte :)

  24/05/2016 at 14:10
  • Reply Karina

   Ja jeg synes også at de er rigtig fine ;)

   24/05/2016 at 18:39
 • Reply Frederikke S

  Den røde er vildt fin!

  25/05/2016 at 16:43
 • Leave a Reply