Follow:
Personal Stuff Plussize Fashion

PLUS SIZE

Location: Odense

plus size

Jeg var faktisk lidt i tvivl om hvad jeg skulle angive som overskrift til dette indlæg. Ikke fordi jeg er flov over det eller noget, men jeg har jo faktisk aldrig benævnt plus size her på bloggen før, men en gang skal jo være den første og det bliver jo nok heller ikke sidste gang ;)

Jeg har faktisk altid været en plus size pige. Jeg tror at den mindste str jeg har haft på er str 40 og i følge flere forskellige steder på nettet, så er man plus size. Ikke fordi det gør mig noget, men der vist blandende holdninger til hvornår man er hvad. Og jeg kan lige så godt sige med det samme – jeg bliver aldrig en skinny pige. Det er min krop slet ikke egnet til. Generelt har alle kvinder i min familie brede hofter og jeg har også en stor barm. Det er altså ikke altid nemt at shoppe tøj til. Nogen gange kan det sidde rigtig godt over barmen, mens andre gange kan jeg bare slet ikke få det ned over hoften.

Selvom jeg er rimelig afklaret med at jeg aldrig bliver en skinny pige, så vil jeg stadigvæk gerne tabe mig og være sund og god ved min krop. Sådan tror jeg altid at jeg har haft det, det er bare ikke altid at jeg har været lige god til at vedligeholde det.

Jeg synes faktisk at der er begyndt at komme mere fokus på plus size mode indenfor de forskellige store webshops, som har deres egen kollektioner. Det sætter jeg utrolig meget pris på for selvom at jeg godt kan passe tøjet i “almindelige butikker”, så er det måske også meget rart med fokus på plus size. Det er jo ligesom det de skal være ekspert på. Og det er de også. Meningen med dette indlæg er egentlig bare, at jeg gerne vil skabe fokus på at der nok kommer mere plus size mode her på bloggen.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

13 Comments

 • Reply Bethina

  Det er rart at kunne læse med på en blog hvor man rent faktisk kan spejle sig i personen bag kropsmæssigt 😀

  Tak for endelig at have fundet din blog igen – fulgte med da du begyndte for flere år tilbage! 🙏🏼

  12/05/2016 at 22:34
  • Reply Karina

   Hej Bethina,
   Hvor er jeg bare utrolig glad for din kommentar <3 Det betyder meget for mig ;)
   Kram.

   12/05/2016 at 22:50
 • Reply Camilla Cecilie

  Du er så god til at vise at selvom man er plus size kan man godt hoppe i en Ganni kjole – vi behøver ikke at ligne dem på catwalken for at crave og rocke lækkert tøj :-)

  13/05/2016 at 08:27
  • Reply Karina

   Tak for din søde kommentar Camilla <3

   13/05/2016 at 09:03
 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Du er sej <3 Super godt indlæg! :)

  13/05/2016 at 09:46
 • Reply Charlotte / Mig og Basserne

  Det netop en af grundende til jeg følger din blog. Jeg er heller ikke selv skinny overhovedet, så det er bare rart at se tøjet på en der af nogenlunde samme kropsbygning :)

  13/05/2016 at 11:27
  • Reply Karina

   Tak for din kommentar søde Charlotte ;) For mig er det også vigtigt at man er fælles om noget her på bloggen, enten beauty, mode eller at man plus size ;)

   13/05/2016 at 14:08
 • Reply Karina Agerholm - CURVES #1 - Karina Agerholm

  […] går udgav jeg dette indlæg om at være plus size. Jeg er utrolig glad for jeres respons det betyder utrolig meget for mig. Jeg synes bare at det er […]

  13/05/2016 at 20:30
 • Reply Karina Agerholm - TANKER OM AT BLOGGE - Karina Agerholm

  […] Det personlige: Jeg vil rigtig gerne dele flere personlige historier her på bloggen. I starten var jeg ikke særlig god til det, men det er efterhånden blevet bedre og jeg føler også at I godt kan lide en personlig vinkel på nogle af indlæggene. Det virker især til at I er ret glade for mine indlæg om plus size mode. […]

  05/06/2016 at 22:56
 • Reply Lidt læsestoft til sommerferien - Karina Agerholm

  […] jeg runder de 30 år. Det er lidt vildt at tænke på. Jeg har også skrevet et indlæg om at være plus size og at jeg gerne vil sætte lidt mere fokus på min blog. I kan også læse et indlæg om, at jeg […]

  19/07/2016 at 08:05
 • Leave a Reply