Follow:
Interview

9 SPØRGSMÅL TIL LULLUMUT

Location: Odense

lullumut

Der har efterhånden været lidt pause med mine interview indlæg. Jeg har jo haft en del og se til her på det sidste, men jeg håber at jeg får gang i indlæggene igen. I sidste uge var jeg forresten gæsteblogger hos Nikki. Der besvarede jeg samme spørgsmål som her, så hvis I har lyst til at læse “9 spørgsmål til Karina Agerholm“, kan I smutte forbi Nikkis blog HER.

I dag er jeg så heldig at Louise fra Lullumut gerne vil svare på 9 spørgsmål. Jeg har efterhånden fulgt Louise i en del år også har jeg mødt hende en enkelt gang under CFW for nogle år tilbage. Utrolig sød og imødekommende pige.

9 spørgsmål til Lullumut:

Fortæl lidt om dig selv og hvorfor du startede du din blog? 

Jeg hedder Louise, er 30 år og blogger på Lullumut.com. Jeg bor i rækkehus med min kæreste i Nordsjælland, og til daglig arbejder jeg som Salg & Marketing Assistent inden for radiokommunikation. Jeg startede min blog i juli 2010, lige inden jeg begyndte at studere tre års HD på CBS. Jeg havde læst blogs i et godt stykke tid inden og besluttede mig for, at jeg godt kunne starte en blog selv og også havde noget at byde på. Min tid gik mest med arbejde og cafébesøg med mine veninder, hvilket kedede mig i længden, og jeg trængte til en hobby, jeg kunne fordybe mig i. I starten handlede min blog meget om de samme ting, som den gør i dag, men jeg delte også en hel del tips om lagersalg og rabatter. Den del foregår mere på min blogs Facebook side i dag. Det er blevet så nemt med Facebook, Instagram og Snapchat, at jeg bruger min blog til længere blogindlæg.

Hvad blogger du primært om på din blog? 

Min blog er en livsstilsblog, hvor jeg skriver om bl.a. mode, skønhed, mad, bolig, rejser mv. Ja, hvad mit humør er til. Nogle gange er det meget skønhedsrelateret, og andre gange handler det mere om mode. Jeg forsøger dog at kombinere og mixe, så der ikke kommer to af den samme type indlæg i træk. Det keder både mig og mine læsere. Jeg duer f.eks. ikke til blogs, hvor der kommer outfitbilleder efter outfitbilleder.

Hvordan ser en typisk dag ud i dit liv?

En typisk hverdag for mig er i virkeligheden jævnt kedelig, haha. Også selvom det udadtil godt kan virke mere spændende at være blogger. På min blog skriver jeg som oftest ikke om de kedelige og trivielle ting i mit liv. I hverdagene er jeg normalt på job fra 8 til 16 plus minus, og hertil har jeg godt en times tid i bilen hver vej. Når både min kæreste og jeg er hjemme omkring kl.18 står den på noget mad. Lige for tiden er vi ret vilde med rugbrødsmadder og koldskål. Eller også er vi bare lidt dovne. Ej, det svinger meget i perioder. Resten af aftenen bliver som regel brugt på at tjekke mails og forberede blogindlæg. Måske der lige sniger sig en tøjvask ind eller andet praktisk. Jeg ser ikke TV, men jeg kan godt lide at se en film eller en god serie på Netflix, hvis der er tid til det. På andre dage tager jeg måske til et bloggerevent kl.17 eller mødes med en veninde eller min familie. Så ikke nogen fancy hverdage her. Jeg er hjemmemenneske med stort H. I weekenderne kan jeg godt lide at sove længe, og de må også gerne involvere en god brunch eller måske en tur i biografen. Jeg forsøger at lave så lidt som muligt i mine weekender og bare lade op til en ny uge.

Hvad har din blog betydet for dig? 

Min blog har for mig betydet personlig udvikling samt en hobby og en interesse, som ingen kan tage fra mig. Jeg er blevet glad for at lære noget nyt f.eks. i WordPress, som jeg blogger i. Jeg er også blevet rigtig glad for at tage billeder og redigere dem i Photoshop. Derudover elsker jeg ord og at skrive. Ja, det er sjældent, jeg kan begrænse mig, når jeg først er gået i gang. Selvom jeg oftest bare sidder alene foran min skærm føler jeg, at jeg laver noget, der gør mig glad. Det er noget, som jeg kan finde ud af og er god til.

Hvad er den bedste oplevelse i forbindelse med din blog?

Jeg har snart blogget i seks år, så det er efterhånden blevet til en del oplevelser. Den største må nok være de mennesker, jeg har mødt gennem min blog. På tværs af landet. Jeg skriver privat med bloggere fra Jylland, som jeg aldrig har mødt, og så har jeg bl.a. fået en rigtig god veninde i Chau fra bloggen The Tiger by Chau. Vi ses til bloggerevents ca. en gang om måneden, og vi ringer og sms’er også sammen. Jeg har sågar været med til et par fødselsdage, og min kæreste var også med sidste gang. Vi hygger os godt sammen. Mette fra StyleStories er også blevet en god veninde, og vi har endda læst HD sammen, efter vi begyndte at læse hinandens blogs. Så hyggeligt. De var begge med, da jeg inviterede 12 tøser hjem til mig til mad i april. Derudover har jeg haft nogle fede oplevelser. Jeg har bl.a. været i Marrakech i november 2012 sammen med en hel del andre bloggere, og så har jeg været i Paris med Huawei i foråret 2013. Skønne oplevelser. Ja, jeg har haft mange andre gode oplevelser, men rejserne husker jeg nok bedst.

Hvad bliver du inspireret af? Både i privatlivet, men også hvis du skal finde inspiration til din blog.

Alt. Ja, jeg bliver inspireret af alt. Blogs, bøger, magasiner, Pinterest, Instagram, serier, en tur ned ad Strøget i København. Mit hovede buzzer altid, og jeg skriver noter både i apps på min telefon og iPad, på min PC og i notesbøger. Jeg tror aldrig, jeg kommer til at mangle indhold til mine blogindlæg. De samme inspirationskilder gælder for mit hjem, min garderobe osv.

Hvad er efter din mening nøglen til en god blog?

Jeg synes, personlighed er vigtigt. Jeg vil gerne se og høre om den blogger, jeg læser med hos. En anonym blogger fungerer ikke for mig. Men også især gode billeder og en gennemlæst tekst. Jeg kan slet ikke læse tekster fyldt med stavefejl. Og dem er der desværre mange af derude. Også i de trykte magasiner. Det er muligvis en arbejdsskade, haha. Variation er også nøgleordet. Jeg nyder at læse med hos Christina fra Passions for Fashion samt Emily fra Emily Salomon. De forstår at variere deres blogindlæg og nytænke deres blogs. Hos dem får jeg ofte en wauw-oplevelse.

Hvad drømmer du om?

Det sidste års tid har jeg fået opfyldt så mange drømme, at jeg ikke kan ønske mig mere. Jeg fik solgt min lillebitte lejlighed i august og flyttede i hus i november. Det gik så stærkt det hele. I januar friede min kæreste til mig, og vi skal i gang med at planlægge bryllup. Det at flytte i hus og blive forlovet var to af mine store drømme, så jeg føler ikke, jeg kan bede om mere. Et andet ønske var at komme til Japan, og der rejser jeg til i juli for at besøge min veninde, der arbejder der. Det glæder jeg mig helt absurd til.

Hvad er dit bedste råd til nye bloggere?

Mit bedste råd må være at få udarbejdet en forretningsplan med en strategi, inden du begynder at blogge. I hvert fald hvis dine planer og ønsker er at gøre det seriøst og ikke bare midlertidigt. Det råd kunne jeg godt have brugt selv. Jeg fandt hurtigt på et navn og oprettede en blogspot blog. Havde jeg tænkt lidt mere strategisk, var jeg nok nået længere med min blog, end jeg er i dag. Dermed er det dog ikke sagt, at du ikke kan starte en blog uden, hvis du er dygtig eller heldig og har de rette kontakter. Og det kommer selvfølgelig også helt an på dine ambitioner.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply