Follow:
Beauty

BESKYT DIT HÅR MOD SOLENS STRÅLER

Location: Odense

stråler

Produkterne er sendt til test, men teksten er lavet ud fra egne oplevelser.

Jeg har sovet længe i dag da jeg først skal på arbejde i aften. Det glæder jeg mig virkelig til at prøve også er det altså rart at kunne sove lidt længe og nyde morgenen i et lidt slow tempo. Der er jo Tinderbox i Odense de kommende dage og nærmest alle jeg kender skal afsted. Jeg har aldrig haft planer om at jeg skulle afsted, så jeg regner med at det bliver nogle rolige dage for mit vedkommende. Det er jo også Skt.Hans i dag – ved ikke om der er nogen af jer der tager ud og fejrer det? Det har jeg faktisk heller ikke gået så meget op i.

stråler

Nu skal vi dog snakke om noget helt andet. Jeg går meget op i at beskytte både min hud og mit hår imod solens stråler. Det er noget jeg altid har været meget opmærksom på lige siden teenager årene, hvor jeg en gang blev så frygtelig forbrændt af at ligge udenfor hele dagen. Min hud skaldede fuldstændig af og det gjorde virkelig ondt. Jeg blev så endnu mere opmærksom på det, da min mor fik modermærkekræft og døde af det. Der er selvfølgelig ingen der ved om det kun var pga af solens stråler at det voksede uhæmmet, men det har måske været en af faktorerne der har været med til modermærkekræft.

For ikke så lang tid siden modtog jeg disse produkter fra Stuhr Haircare og jeg har brugt produkterne stort set hver dag lige siden. Shampoo og Balsam indeholder UV beskyttelse som hjælper med at reparere sol stresset hår og er med til at give den nødvendige pleje i løbet af sommeren. Der var også en spray med, som jeg sprøjter i håret om morgenen. Der er SPF 20 i og beskytter mod solens skadelige stråler. Desuden er produkterne fri for parabener.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply