Follow:
Plussize Fashion

CURVES CRAVINGS #3

Location: Odense

cravings

Indeholder reklame/affiliatelinks.

Nu har jeg endnu en gang fundet mine favoritter, hvor der er godt plads til curver. Jeg håber at I finder disse indlæg lige så interessante som jeg selv gør, da jeg faktisk selv bruger dem til inspiration og til at købe nogle af tingene hjem. Man bliver jo hurtig fristet. Alle tingene er fundet hos Zalando, som har et stort udvalg af plus size mode. Det er virkelig en god webshop, hvor der findes lidt af hvert.

Generelt set er jeg ret vild med Dorothy Perkins. De har utrolig mange pæne ting også til os kvinder med curver. Den rosafarvet kjole fra Dorothy Perkins er en klar favorit til en kommende barnedåb i min familie. Closet har også mange pæne til plus size mode og den blomstrede sag kunne være en perfekt sommerkjole. Evans er faktisk et mærke jeg ikke kender så meget til. De røde bukser fra Evans er jeg dog helt betaget af. Som I ved så er jeg helt vild med navy og den fra Dorothy Perkins er ingen undtagelse. Skjorten er fra Evans og den prikkede kjole er fra Ralph Lauren.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Søren Sälik

  Hej :) jeg elsker virkelig hele din idé med at blogge om plus size mode, for jeg har kæmpet med lavt selvværd hele mit liv – der er så mange især reklamer derude, der ik’ er værd at lytte til, synes jeg. Og jeg bli’r inspireret af dine posts til at bare acceptere mig selv –

  for det der med lige at acceptere at det ene, eller andet ikke lever op til alle de dumme medie-billeder, som man også ku’ være som – jeg har først fundet din blog helt for nylig, men nyder allerede at læse her :)

  18/06/2016 at 08:45
  • Reply Karina

   Dejligt at du finder min blog inspirerende at følge med i :)

   18/06/2016 at 10:13
 • Reply Ida

  Den blå kjole er godt nok fin :)

  18/06/2016 at 10:01
 • Reply Katrine Guldbæk

  Så fine sager du har fundet :D

  18/06/2016 at 15:49
  • Reply Karina

   Dejligt at du kan lide dem :)

   18/06/2016 at 17:39
 • Reply Eline Tychsen

  Den blå blomstret og prikkede kjole er så fine :D

  18/06/2016 at 17:23
 • Leave a Reply