Follow:
Odense

DET FYNSKE DYRSKUE

Location: Odense Dyrskueplads

fynske

I weekenden var vi på Det Fynske Dyrskue. Det var faktisk rigtig hyggeligt og det er efterhånden en del år siden, at jeg var der sidst. Da jeg gik i folkeskole var min klasse næsten altid derude når de åbnede. Jeg husker det som en årlig begivenhed, som jeg så frem til.

fynskefynske

Jeg synes godt at der sker er sket en del og der er kommet en del ændringer i forhold til dengang jeg var barn. Jeg husker det som om at der var mange flere dyr og ikke så mange forlystelser. Nu var det jo mest på grund af kærestens datter vi tog derud fordi hun rigtig gerne vil afsted, men hun var både interesseret i alle dyrene (hun vil gerne have hest! Oh my) og de vilde forlystelser. Jeg er slet ikke til Tivoli, så det måtte hun prøve sammen med Hr.Kæreste.

fynskefynskefynskefynske

Der må da også være dyrskue i andre byer end lige Odense, så hvordan oplever I det i jeres byer? Hvis altså I tager afsted til sådan noget. Jeg håber forresten at I har overlevet alle billederne i indlægget, hehe ;) Det er jo sjældent at jeg ligger så mange billeder i et indlæg.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG

  Skønne billeder :) Har faktisk aldrig været til dyrskue :)

  14/06/2016 at 09:49
 • Reply Eline Tychsen

  Din kjole er simpelthen så flot! :D

  14/06/2016 at 11:00
 • Leave a Reply