Follow:
Odense

DET GODE VED AT BO I ODENSE…

Location: Odense

Odense

Jeg har stort set boet i Odense hele mit liv bortset fra en lille afstikker til Svendborg, da jeg var 19 år. Jeg flyttede dog hurtigt tilbage til Odense efter for meget hjemve og at daværende kæreste og jeg gik fra hinanden. Jeg har aldrig fortrudt at jeg flyttede tilbage og hvis jeg nogensinde skulle flytte herfra så ville det nok være København jeg ville bo i.  Odense er altså meget mere end midt i mellem Danmark selvom det er jo også er en stor fordel.

 • Det er så rart at det kun tager 1,5 time i tog til enten København eller Aarhus. To gode byer jeg også elsker at besøge, så ofte jeg kan.
 • Der er gode shopping muligheder både i form af gågaden og Rosengårdcentret. Jeg er dog rimelig træt af at de er ved at grave halvdelen af byen op, så det er utrolig svært at komme fra A til B. Så for tiden foretrækker jeg centret.
 • Alle de grønne områder der findes rundt omkring.
 • Munke Mose om sommeren hvor man kan sidde nede ved åen og nyde en god is.
 • Odense Zoo. Det er SÅ hyggeligt og så synes jeg altid at man bliver mødt med gæstfrihed i deres park både overfor for børn og voksne.
 • At man faktisk kan betale et hus eller en lejlighed med en almindelig løn. Jeg har hørt ALT bare er dyrt i København uanset om det er en lille eller stor lejlighed. Jeg ville nok ikke kunne købe et hus i København.
 • Der er gode muligheder for studerende og at der bliver afholdt mange ting i forbindelse med studiestart.

Hvad synes I er det gode ved at bo i jeres by?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Årh det må være så skønt at bo så centralt i landet :D

  24/06/2016 at 09:13
 • Reply Søren Sälik

  Hej :) Virkelig sjovt indlæg for mig, da jeg boede i Odense i 23-25 år alt i alt, og nu bor helt ovre i Estland. Sjove minder, når du nævner Munke Mose og Rosengårdcentret.

  Odense er virkelig hyggelig, og med den måde den er (var?) bygget på, kan man godt se, hvorfor den er ‘Danmarks største landsby’ – jeg er lidt nysgerrig på, når Google Maps bli’r opdateret, for jeg kan kun følge med gennem de lokale nyheder :)

  Tak for en lille tur tilbage til min by – som jeg på langt de fleste områder har glemt det meste fra :)

  24/06/2016 at 12:14
  • Reply Karina

   Ej hvor hyggeligt ;) Og dejligt at du var glad for at bo i Odense ;)

   25/06/2016 at 23:20
 • Reply Katrine Guldbæk

  Odense er virkelig en smuk by, så kan godt forstå, at du er glad for at bo der :-).
  Elsker at bo i Aalborg grundet byens størrelse og den hele tiden er udvikling, og der er mange tiltag i byen året rundt :-)

  24/06/2016 at 13:53
  • Reply Karina

   Det lyder altså også dejligt at bo i en by som Aalborg hvor der sker en masse ting ;)

   25/06/2016 at 23:19
 • Reply Cathrine

  Odense er en skøn by, jeg er der engang imellem! Slagelse ligger lige imellem KBH og Odense, så det er også skønt :D

  24/06/2016 at 14:19
  • Reply Karina

   Jeg er hvert fald rigtig glad for at bo i Odense ;)

   25/06/2016 at 23:19

  Leave a Reply