Follow:
Inspiration Personal Stuff

TANKER OM AT BLOGGE

Location: Odense

tanker

Som sagt flere gange, så startede jeg bloggen her i april 2015. Forinden havde jeg haft andre blogs, men de blev aldrig rigtig seriøse. Jeg lagde hverken energi og kræfter i de blogs, så dem slettede jeg ret hurtig igen. Det er jeg faktisk glad for, for det betyder at jeg lagde mere energi i denne blog jeg har nu.

Jeg anede ingenting om at blogge da jeg startede min første blog. Jeg vidste intet om billederedigering, SEO, WordPress og diverse plugins programmer. Det har alt sammen været viden jeg har tilegnet mig senere hen enten ved hjælp af Google eller andre søde blogger kollegaer, som har haft lyst til at hjælpe mig. Jeg har brug mange aften timer langt ud på natten til at lære disse ting og det tror jeg også at mange andre bloggere har.

Min blog er min sidebeskæftigelse ved siden af mit studie. Jeg tjener lidt penge på bloggen i ny og næ, men jeg er nok langt fra nogen af de større bloggere, som lever af det. Jeg har aldrig tænkt det som et fuldtidsarbejde – jeg har mit studie, som er mit arbejde. Jeg tænker dog at det alligevel vil være rart at opstille nogle mål for bloggen. Jeg synes at det er vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring dette, så bloggen kan udvikle sig. For selvom det er en sidebeskæftigelse, så kan man jo alligevel godt have nogle ambitioner:

Det personlige: Jeg vil rigtig gerne dele flere personlige historier her på bloggen. I starten var jeg ikke særlig god til det, men det er efterhånden blevet bedre og jeg føler også at I godt kan lide en personlig vinkel på nogle af indlæggene. Det virker især til at I er ret glade for mine indlæg om plus size mode.

Design: Jeg er utrolig glad for bloggens design. Det er vigtigt for mig at det er let at finde rundt og at udseendet ikke “larmer”, når I kigger forbi. Det er også sådan at jeg selv føler når jeg besøger andre blogs.

Billeder: For mig er billeder en vigtig del af min blog. Det skaber et udtryk sammen med mine tekster. Jeg går selv op i det visuelle på andre blogge og derfor er det også vigtigt for at jeg har mit eget visuelle udtryk i orden. Jeg har stadigvæk en masse og lære – det kommer nok på et tidspunkt.

De sociale medier: Jeg har skrevet om det før på bloggen, men når jeg nu nævner det igen er det fordi jeg ønsker at være mere aktive på de sociale platforme end jeg er nu. Jeg er fx ikke så god til at opdatere min snapchat (hedder karinaagerholm på snapchat), men det håber jeg at jeg bliver bedre til.

Bloggerrelationer: En anden ting som jeg også gerne vil gøre mere ud af, er mine bloggerrelationer. Jeg synes virkelig at det er hyggeligt at have kontakt til andre bloggere. Det er rart at snakke med nogen som også er bloggere og få et større kendskab til hinanden.

Hvad tænker I om det at have nogle ambitioner for ens blog?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply