Follow:
Plussize Fashion

Curve Cravings #4

Location: Odense

Curve

Reklame/Affiliatelinks.

Swing kjole Printet topBlusePrintet kjoleKjoleTop.

Jeg tænkte at det var tid til endnu en omgang Curve Cravings her på bloggen. Jeg vil gerne blive ved med at blogge om plus size mode, da jeg stadigvæk synes at det er vigtigt at sætte fokus på at der gerne må være mere tøj og muligheder for curvede kvinder.

Jeg har desværre ikke fået købt noget til ferien, da jeg tænkte at jeg gerne vil se om der ikke er noget pænt i Prag, som jeg kan købe med hjem ellers kunne jeg sagtens finde på at købe nogle af de ting, som jeg udvalgt på collagen. Det er virkelig sjældent at I ser mig i bukser og denne gang er der heller ikke blevet plads til et eneste par. Jeg er nok mere en kjolepige end jeg er til bukser. Det er virkelig også en af de ting, som jeg hader at shoppe sammen med sko og undertøj. Jeg ved ikke lige hvorfor, men jeg synes bare altid at det tager så frygtelig lang tid. Så det er virkelig sjældent at jeg får købt sådan nogle ting til mig selv. Alle tingene er forresten fra Junarose.

Andre webshop med plussize: Zalando RabatkodeAsos RabatkodeStylepit Rabatkode.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Flotte prints :-)

  14/07/2016 at 11:11
  • Reply Karina

   Dejligt at du kan lide dem :)

   14/07/2016 at 13:18
 • Reply Signe O.

  Jeg har den sorte. Ret skøn i et let materiale. Dog en smule gennemsigtig – men, spøjst nok, mest forneden. Kan med andre ord godt slippe afsted med kun at have bh under øverst, uden at flashe alle herlighederne ;-)

  14/07/2016 at 13:33
  • Reply Karina

   Den ser altså også ret lækker ud ;)

   14/07/2016 at 14:06
 • Reply Frederikke S

  Er vild med den første, så fin!

  15/07/2016 at 20:00
  • Reply Karina

   Den er virkelig også pæn :)

   15/07/2016 at 20:25

  Leave a Reply