Follow:
Travel

FERIEMINDER FRA 2015

Location: Odense

ferieminder

Sidste år lavede jeg et indlæg med mine ferieminder fra 2014. Det tog I egentlig rigtig godt imod, så jeg tænkte at jeg ville gøre det samme i år bare med mine ferieminder fra 2015. Vores ferie sidste år gik jo til Berlin. Det var virkelig en dejlig ferie og jeg glæder mig rigtig meget til at jeg faktisk skal derned igen senere på året. Det skal jeg nok skrive mere om på et andet tidspunkt.

ferieminderferieminderferieminderferieminderferieminder

Mine planer for i dag er at jeg skal til frisøren og have farvet mit hår mere lyst. Jeg synes faktisk ikke at det var helt nok sidste gang jeg var til frisøren og det var faktisk lidt en skuffende oplevelse efterfølgende. Bagefter har jeg planer om at få pakket det sidste. Jeg fik ikke ordnet særlig meget i går, da jeg kom alt for sent hjem og prioriterede lidt familietid med de andre.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Nikki Lund

  Berlin er virkelig skøn! Det ser ud (og lyder) som om, I havde en rigtig dejlig tur :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  16/07/2016 at 20:48
  • Reply Karina

   Jeg synes virkelig også at Berlin var helt fantastisk sidste år ;)

   17/07/2016 at 00:22
 • Reply Stine / Lille My

  Skønne Berlin <3

  17/07/2016 at 15:22
  • Reply Karina

   Det er en herlig by ;)

   17/07/2016 at 15:29

  Leave a Reply