Follow:
Outfit

OOTD #94: FLORAL PRINT

Location: Copenhagen

Print

Dress/Lindex – Shoes/H&M – Sunglasses/Ralph Lauren.

Det er første gang at jeg hiver noget med hjem fra det svenske mærke, Lindex. Jeg kendte godt mærket inden jeg købte noget derfra, men det har bare ikke været muligt at få sendt noget til Danmark i lang tid. Der er dog blevet åbnet op for levering nu, så måske man skulle overveje at bestille noget over shoppen?

Kjolen jeg har på her købte jeg dog i Prag. Den er virkelig fin og behagelig at have på. Printet synes jeg også er utrolig fint og flot og jeg kan godt lide at det er så simpelt. Billederne er faktisk på ‘Old Town Sqaure’ i Prag. Et af de områder i Prag, som jeg holder aller mest af. Jeg synes at der er så smukt og hyggeligt.

print

 

print

Jeg er faktisk stadigvæk i København fordi jeg er over og besøge min moster. Kærestens og hans datter tog hjem i går også tog jeg ud på Nørrebro efter at jeg havde fulgt dem til toget. Jeg har stadigvæk en uges ferie tilbage og det er virkelig rart at tænke på. Synes altid at tiden går så hurtig når man har ferie. I dag er min plan at mødes med en kammerat jeg ikke har set i lang tid. Hvad er jeres planer for den kommende uge?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Nikki Lund

  Den klæder dig super godt! Det lyder virkelig hyggeligt med et smut forbi Købehavn, inden hverdagen begynder igen :-)
  Kram,

  31/07/2016 at 18:39
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor ser du bare fin ud <3

  31/07/2016 at 20:50
 • Leave a Reply