Follow:
Personal Stuff

I DENNE UGE SKAL JEG…

Location: Prague

Prag

Ciao. Så er det i dag at vi drager mod Prag. Vi er med tog derned, da jeg ikke har det så godt med at flyve. Det tager 11 timer i tog, men jeg har en masse læsestof med og noget godt musik i iPhone, så det går lige. Vi har valgt at tage en afgang, hvor vi ikke skal skifte så mange gange. Jeg synes det er ret vigtigt, at når man rejser med et barn at det skal være nemt at komme afsted uden for mange skift. Jeg ved at det hurtigt kan blive lidt uoverskueligt, hvis man skal skifte en million gange, så det vil jeg helst undgå. Imens jeg er væk må I meget gerne passe godt på Danmark. Jeg har planlagt indlæg til jer, men jeg kan sagtens tjekke ind med nogle indlæg fra Prag hist og pist ellers kommer der meget mere Prag når jeg er hjemme igen.

Forresten så er udgav jeg et indlæg sidste sommer inden vi tog på ferie med de 10 ting jeg skal have med på ferie. Det er en god huskeliste for mig og måske så er det også en I kan få noget inspiration ud af.

Today are the day we are going to Prague. I have been looking forward to this moment for months. I love the city. We are going to Prague in a 11 hour train trip, so see you later ;)

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Malue Jasmine

  God fornøjelse i Prag!

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  18/07/2016 at 08:07
 • Reply Camilla Cecilie

  Rigtig god tur :-) Jeg håber I får dejligt vejr!

  18/07/2016 at 15:19
  • Reply Karina

   Det håber jeg også :)

   19/07/2016 at 00:32
 • Reply Katrine Guldbæk

  Hvor hyggeligt. Du må have en god tur :-)

  18/07/2016 at 16:20
 • Leave a Reply