Follow:
Outfit

OOTD #92: I Solskin og Smukke Omgivelser

Location: Odense

Kjole/Part Two – Solbriller/Ralph Lauren – Ballarina/Primark.

Så er der endnu et outfit klar til jer. Det er faktisk et par uger siden at billederne blev taget – imens alt det gode sommervejr var på besøg i Danmark. Jeg synes godt at det har været trist de sidste par uger med vejret – håber bare at det klarer op til min kommende ferie.

Det meste af min dag i dag kommer til at gå med skole og forberedelse til i morgen. Vi har faktisk gang i en del projekter lige for tiden og dertil følger jo også en del læsestof man lige skal have styr på. Det er dog ikke altid at jeg lige kan følge med, men jeg regner med at bruge noget af min sommerferie på at læse nogle ting op.

Lige til sidst vil jeg minde jer om at I stadigvæk kan nå at deltage i min giveaway, hvor man kan vinde et sæt fra Matas med Havtorn og hyldeblomst. Den dufter virkelig godt og jeg har brugt produkterne rigtig meget her på det sidste. Selv min kæreste er også meget begejstret for shower gel der følger med i sættet.

solskinsolskin

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Hvor ser du godt ud! Smuk kjole :)

  12/07/2016 at 07:16
 • Reply Eline Tychsen

  Din kjole er SÅ smuk :)

  12/07/2016 at 13:31
 • Reply Katrine Guldbæk

  Super fin kjole :-)

  12/07/2016 at 22:06
 • Leave a Reply