Follow:
Accessories

NEW BAG FROM MICHAEL KORS

Location: Copenhagen

Michael Kors

Ja, altså man kan ikke komme hjem fra ferie uden en ny taske fra Michael Kors. Sådan endte det altså da var vi Prag. Jeg havde egentlig sagt til mig selv, at jeg nok ikke skulle have en ny taske da jeg lige havde købt en ultra lækker Ralph Lauren taske. Skæbnen ville dog at jeg skulle ind i den butik imens kæresten ventede pænt udenfor. Han havde vist mistede tålmodigheden med mig. Jeg endte dog med at komme ud med denne taske, da jeg bare synes at det er nogle rigtig fine detaljer den har. Samtidig så har den også en god størrelse. Jeg ledte ikke efter en stor taske, men nok nærmere en ala min Gucci taske. Jeg gav omkring 1000 kr for den på tilbud. Jeg sparede lidt penge ved at købe den i tjekkisk valuta, men det var ikke alverdens. Nu skal den bare ud og luftes ;)

Jeg regner med at vi i dag skal ud og shoppe lidt inden de to andre tager hjem til Odense igen. Jeg skal jo være herover i et par dage, men vi skal lige hygge os lidt i dag da kæresten starter på arbejde igen på mandag ;)

Michael Kors

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Hvor er den fin! :)

  30/07/2016 at 12:37
 • Reply Frederikkke S

  Ejjj, hvor er den bare flot!

  31/07/2016 at 10:38
 • Leave a Reply