Follow:
Everyday Life

OFF TO CPH

Location: Copenhagen

cph

Lige nu er jeg faktisk på vej til København sammen med kærestens og hans datter. I aften skal jeg nemlig i Operaen og se Dirty Dancing. Jeg glæder mig virkelig meget til at se den igen. Jeg så den jo godt nok sidste år, da der var forestillinger i Tivoli, men jeg har altid drømt om at komme i Operaen. Nu er chancen der, så jeg må hellere benytte mig af det.

Indtil jeg smutter afsted skal vi en tur i Tivoli, hvilket bliver rigtig hyggeligt. Nu er jeg ikke sådan en person som bare har et kæmpe behov for at prøve alverdens ting, men jeg synes at det er hyggeligt at gå rundt. Vi overnatter inde i byen og om lørdagen står det på lidt shopping inden de to andre tager hjem. Jeg tager nemlig hjem til min moster og bliver ved hende i et par dage. Hvad er jeres planer for de kommende dage?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply Rikke Sunds / Søndagshjerte

  Det lyder så hyggeligt! :-) Jeg nyder selv at tage til forskellige forestillinger, og særligt “Den lille havfrue” som kørte i Fredericia teater for nogle år siden, var en stor succes! :-) (og “Lion King” i London!)

  Knus!

  29/07/2016 at 08:02
  • Reply Karina

   Det er bare så hyggeligt sådan noget :)

   29/07/2016 at 09:08
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor lyder det bare hyggeligt! :)

  29/07/2016 at 08:38
  • Reply Karina

   Ja det bliver skønt :)

   29/07/2016 at 09:08
 • Reply Eline Tychsen

  Det lyder vildt hyggeligt! Ville elske at se Dirty Dancing <3 Lucky you!

  29/07/2016 at 13:42
  • Reply Karina

   Jeg glæder mig også rigtig meget :)

   29/07/2016 at 17:53
 • Reply Camilla Cecilie

  Hvor lyder det bare hyggeligt! Jeg håber du får en skøn oplevelse :-)

  29/07/2016 at 16:11
  • Reply Karina

   Det glæder jeg mig hvert fald til ;)

   29/07/2016 at 17:54
 • Reply Karina Agerholm - THINGS I LIKE #3 - COPENHAGEN EDITION - Karina Agerholm

  […] er jeg endelig kommet hjem fra København. Jovist, det er hyggeligt at være i København og besøge familie samt venner, men jeg har været der siden i fredags og nu følte jeg bare at jeg […]

  04/08/2016 at 06:02
 • Leave a Reply