Follow:
Plussize Fashion

CURVE CRAVINGS #5

Location: Odense

Curve

Affiliatelinks.

Endnu en gang har jeg fundet nogle ‘Curve Cravings’, som jeg rigtig gerne vil dele med jer! Det virker til at der er mange af jer, som synes at disse indlæg er meget interessante uanset om man går i curve tøj eller ej. Det er jeg utrolig glad for, da jeg gerne vil finde nogle lækre alternativer til os kvinder med lidt på sidebenene.

Jeg elsker pæne skjorter og især gerne med striber. Striber er stadigvæk et hit og tror faktisk aldrig at det går af mode som sådan. Man kan altid finde en mode at gøre striber sexet på. Selvom jeg helst ikke vil indrømme det, så kigger jeg efter ting til efteråret. Det er jo ikke ligefrem sommer man tænker på med dette vejr, men jeg er blevet ret vild med den fine kjole med blonde detaljer. Desuden mangler jeg også bukser og derfor vil et par løse sorte bukser være en perfekt løsning. Jeg elsker pæne blomster kjoler ala den som I kan se på collagen. Til sidst har jeg også taget en hvid skjortekjole med fordi den er simpel og man nemt kan gøre den festlig.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Sikke nogle fine sager :)

  11/08/2016 at 09:23
 • Reply Cathrine

  Den blå med de lidt anderledes ærmer er super sød! :)

  11/08/2016 at 14:57
 • Leave a Reply