Follow:
Travel

GØTEBORG ELLER MALMØ?

Location: Odense

Malmø

Jeg har altså lidt for jeres hjælp. Måske I kunne huske at jeg for et par måneder siden snakkede om kæresteferie til efteråret? Vi er kommet frem til at vi enten tager til Gøteborg eller Malmø i Sverige, men vi kan slet ikke bestemme os for hvor vi skal tage hen. Jeg synes godt nok at det er svært vælge for jeg har ikke været nogen af stederne som sådan. Jeg har hørt godt om begge byer, men hvad er bedst? Gøteborg er selvfølgelig lidt dyrere fordi det ligger længere væk samt fordi at det jo også er en større by. Så hvad kan I anbefale?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Mama Brown

  Helt sikkert Malmø! Du vil elske vintage butikkerne, butikkerne, det gamle kvarter, maden, stemningen – den kan ikke sammenlignes og MEGET FEDERE end Gøteborg!
  Jeg skal selv af sted på inspirationstur til Malmø i September for anden gang – det er et fantastisk sted!
  /L

  12/08/2016 at 10:48
  • Reply Karina

   Det er så svært at vælge, men tusind tak for dit input søde <3

   12/08/2016 at 11:42
 • Reply Christa Visholt

  Vi har desværre ikke været i Göteborg, så kan ikke sige hvad der er bedst til en efterårstur, men har været i Malmö to gange – om sommeren og i december.

  Det er en hyggelig by med mange muligheder alt efter interesse. Som Mama Brown pointerer, så er der mange fine vintage butikker, der er et besøg værd. Derudover er der uendeligt mange hyggelige caféer og spisesteder.

  Nu skal I godt nok på en efterårstur, men Malmö er så hyggelig ved juletid! Det er et must – Kanelbullar og varm kakao på juletoget rundt i byen ;)

  God tur til jer uanset hvad I beslutter jer for!

  // Hiatus.dk

  14/08/2016 at 18:28
  • Reply Karina

   Tusind tak for dine gode tips og råd ;) Jeg er rigtig glad for at høre fra jer andre som har været i Malmø før ;)

   14/08/2016 at 19:16
 • Reply MALMØ - Karina Agerholm

  […] I kunne huske da jeg for noget tid siden spurgte jer til råds omkring Gøteborg eller Malmø? Jeg er utrolig glad for alle jeres god tips til begge byer. Jeg var virkelig i tvivl om hvor vi […]

  22/08/2016 at 11:17
 • Leave a Reply