Follow:
Outfit

OOTD #105: ON THE BRIDGE

Location: Prague

bridge

Dress/H&M – Bag/Marc by Marc Jacobs – Sunglasses/Ralph Lauren.

Kan I holde varmen? Jeg synes virkelig at det er alt for varmt lige for tiden. Jeg ELSKER sommer, men når vi er omkring de 30 grader så det bliver det altså for varmt for mit vedkommende. Forresten så gik min fremlæggelse godt i går. Nu starter jeg så i en ny praktik på mandag, men jeg kan godt mærke at jeg er lidt nervøs for det. Så kryds lige fingre for en god første dag på mandag.

bridge

Billederne her er faktisk fra Prag. Nu tror jeg også at jeg er ved at være til vejs ende i mine outfits fra vores sommerferie. Nu har jeg bare alle de andre outfits som jeg kan vise jer. Håber at I får en god weekend. I dag har vi planer om at tage ud og shoppe lidt samt i biografen i aften.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  dejligt at din fremlæggelse gik godt <3
  Varmen var alt for meget, også for mit vedkommende hehe! Men de her 21 grader er super lækre :D

  27/08/2016 at 10:01
  • Reply Karina

   Ja varmen er virkelig for meget lige for tiden :) Håber at der snart bliver skuret lidt ned for den :)

   27/08/2016 at 10:33
 • Reply Stine / Lille My

  Så fin kjole <3

  27/08/2016 at 14:53
 • Reply Frederikkke S

  Super sød kjole :)

  27/08/2016 at 19:15
 • Leave a Reply