Follow:
Plussize Fashion

PLUS SIZE WEBSHOPS DU BØR KENDE

Location: Odense

webshops

Det er virkelig sjældent at jeg handler plus size mode i danske butikker herhjemme, da jeg ofte synes at udvalget er ret kedeligt. Selvfølgelig er der jo undtagelser, som I kan se på listen ;) Som I jo ved er jeg glad for Zizzi basis sager og Junarose. Jeg bruger derfor ofte lang tid på udenlandske webshops, hvor jeg kan sidde i min sofa med min computer og en kold pepsi max. Hvem siger også nej til dette? ;)

Så her kan I se min liste over gode plus size webshops som du bør kende. Det er jo fantastisk at der findes så mange gode ting på nettet og med få klik så ryger det direkte med posten hjem til din adresse ;)

Asos: Jeg handler ret ofte hos Asos og det gør jeg fordi de har mange forskellige brands. Desuden har de også mange gode plus size brands samt deres eget plus size mærke, Asos Curve. Jeg finder virkelig mange gode ting der. Desuden kan man også finde nogle gode ting i deres alm. linje fordi størrelserne nogen gange er lidt store i det.

Zalando: Endnu en af de gode webshop som har mange gode mærker i meget forskellige prisklasser. Det behøver jo ikke at være det dyre man gå efter, men de har sørme også mange budget venlige mærker.

Dorothy Perkins: En hel sektion kun med pænt tøj til plus size kvinder. De har virkelig mange pæne kjoler og det er typisk den engelske stil som slår igennem på Dorothy Perkins webshop. Hvis man er vild med pæne kjoler er det især her man kan gøre noget gode kup.

Zizzi: Findes både i fysiske butikker og med en webshops. De har utrolig mange pæne basis varer, som jeg synes at man betaler en fin pris for. dog er jeg lidt mere varsom med deres “gå-i-byen” tøj da det ikke lige er alt der falder i min smag.

Junarose: De har et stort udvalg samt det er en forholdsvis ny butik hvert fald hvad jeg ved af? Jeg er hvert fald utrolig begejstret for webshoppen.

Måske I har nogen man kan tilføje listen?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Rikke Sunds / Søndagshjerte

  Jeg ville lige til at foreslå Junarose, som jeg har hørt om, men kan se at den kender du allerede til! :-)

  Knus!

  13/08/2016 at 08:38
  • Reply Karina

   Tak for dit input ;)

   13/08/2016 at 12:08
 • Reply Marianne

  Åhhh ja , der er ikke meget for os i plus size der er særligt spændende. Men jeg har da lidt forslag.
  Der er den tyske http://www.navabi.com , kæmpe udvalg med mål på alt tøjet. Dog ligger meget af tøjet i den dyre ende. Så er der http://www.yoek.com hollandsk butik med lidt pænere tøj og en yngre stil der hedder miss y.
  Så er der http://www.soliver.eu/new/triangle/all/new_by_all,en,sc.html , som har meget lækkert sporty og klassisk tøj og fragt er billigt
  Så har vi http://www.grizas.com , dyrt men dejligt i silke, uld og kvalitet. Man kan bestille en bestemt model feks er der en silketunika man kan lide og gerne vil ha en anden far og str end de har så kan man skrive og næste gang de farver stof kan man vælge fra et farvekort og bestille .
  Så er der den tyske eBay, det er vigtigt at logge ind på den tyske !, der er en del plus size , feks Barbara speer, som er mest lagenlook men der er også lidt mere tætsiddende, mærket rundholz og privatsachen .

  26/09/2016 at 15:30
  • Reply Karina

   Tusind tak for alle dine gode tips til en god plussize webshop ;)

   26/09/2016 at 17:06

  Leave a Reply