Follow:
Outfit

OOTD #97: THE LAST OF SUMMER

Location: Odense

Summer

Peplum Shirt/Vero Moda – Skirt/VRS – Bag/Ralph Lauren – Shoes/H&M – Lipstick/Bourjois.

I dag starter jeg i skole efter en lang sommerferie. Jeg er rimelig sikker på at det bliver hårdt at starte op igen, men samtidig er det sikkert meget godt at komme i gang. Jeg glæder mig nu også til at se de andre i klassen og om få uger så skal jeg jo starte i et nyt praktiksted. Desuden starter vi også i fitnesscenter igen, kæresten og jeg. Det er efterhånden en del måneder siden at vi var der sidst, men som vi siger herhjemme så skal vi tilbage og vi skal i form.

Summer

Mit outfit er fra i weekenden, hvor vi var på kærestedate. Skjorten er forresten ny og købte den i sidste uge, da jeg var inde i byen. Jeg er rigtig glad for den og tilmed så var den også rimelig billig. Jeg synes at snittet passer rigtig godt og er jo vild med blomsterprint.

Her en af de kommende dage vil jeg lave et opsamlings indlæg her på bloggen omkring min sommerferie og I evt kan se hvad jeg har lavet, hvis I selv har været på ferie. Desuden så er jeg også igen med min guide til Prag – den er lige på trapperne ;)

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Er vild med din nederdel :-)

  God dag <3

  09/08/2016 at 08:37
 • Reply Katrine Guldbæk

  Så fin en skjorte :-)

  09/08/2016 at 14:40
 • Reply Frederikkke S

  Toppen er vildt sød!

  09/08/2016 at 19:59
 • Reply Eline Tychsen

  Din bluse er simpelthen så fin :D

  10/08/2016 at 11:58
 • Leave a Reply