Follow:
Beauty

BEAUTY FAVOURITES

beauty

Jeg har efterhånden en stor samling af lækre beauty produkter, som både ligger i den dyre og den billige ende af prisskalaen. Jeg er vild med alle produkterne jeg har og det er virkelig sjældent at jeg køber et fejlkøb når det kommer til makeup. Det har jeg været ret god til, at prøve produktet først i butikken og hurtigt danne min mening om det er et produkt som bliver et hit for mit vedkommende. 

Nu er jeg dog kommet i en situation hvor der en del produkter, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve. Jeg har ikke prøvet disse produkter før, men jeg kender mærkerne fra tidligere produkter som jeg har været rigtig glad for. Er der nogen af jer der har prøvet disse produkter og kan anbefale dem?

Lottie PaletteEmbryolisse CC CreamNYX Ombre BlushNARS Cheek PaletteBourjois LipstickStila Lips and Cheeks.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Nikki Lund

    Lækre produkter!! :-)
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    02/10/2016 at 21:09
  • Leave a Reply