Follow:
Beauty Makeup

BEAUTY PRODUKTER JEG GERNE VIL PRØVE

beauty

Som en kvinde der er vild med lækre beauty produkter, så er der jo en masse gode produkter man gerne vil købe og prøve. Ofte lurer jeg nye (eller ukendte) produkter af på Instagram eller på diverse webshops. Desuden er jeg også ret vild med at lure inspiration på Pinterest. Og YouTube. Normalt er jeg altså ikke så stor fan af YouTube, men jeg er vild med at se makeup tutorials eller anmeldelser af skønne produkter. 

Stila Perfect Me, Perfect Hue Eye & Cheek Palette: Jeg har virkelig hørt meget om dette mærke, Stila. Så vidt jeg har forstået alle vegne så er det vist rimelig populært. Jeg er vild med at købe makeup paletter, så derfor ville denne være perfekt at prøve denne. Den kan købes lige HER.

Shiseido Eyelash Curler: Det er måske lidt for dårligt af mig at jeg aldrig har brugt en eyelash curler, men jeg har aldrig gået så meget op i, men det burde jeg nok gøre. Jeg har fundet denne fra Shiseido.

Lord & Berry Twistick: Jeg har faktisk aldrig hørt om dette mærke før, men jeg synes at disse ‘læbesticks’ ser utrolig fine ud. I ved jo at jeg har noget for pæne læbestifter. De kan findes lige HER.

Avene Micellar Lotion: Jeg vil virkelig gerne prøve dette produkt fra Avene. Jeg har hørt meget om mærket, men har aldrig haft et produkt mellem hænderne. Jeg er utrolig glad for min Bioderma Micellar, men jeg vil gerne prøve noget nyt. Det kan findes lige HER.

RMK: Farven er virkelig fin og sådan en pæn ‘berry’ colour er så pæn her til efteråret. Find den HER.

TheBalm: Utrolig pæne farver både til læber og til kvinder. What not to like? Den kan købes HER.

Laura Geller Baked Bronzer: For at holde sin glød fra sommeren lidt længere tid, så tror jeg at denne bronzer fra Laura Geller ville være ret pæn. Det giver lige lidt ekstra glød til huden. Find den HER.

Clinique Redness Solutions: Jeg har desværre en tendens til at rødme lidt i huden og jeg har hørt at dette produkt skulle være helt perfekt til at ‘redde’ ens problem. Er der nogen af jer der kender det?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Lækre sager :)

  06/10/2016 at 09:05
 • Reply Katrine Guldbæk

  Lyder også som nogle lækre produkter :-)

  06/10/2016 at 20:29
  • Reply Karina

   Ja det tror jeg også at det er ;)

   07/10/2016 at 23:29

  Leave a Reply