Follow:
Beauty

ECOOKING TRAVELKIT

Ecooking

Jeg har virkelig glædet mig til at få muligheden for at teste Ecooking, da jeg har hørt så utrolig meget godt om det. Ezzence har været så utrolig søde og sende et ‘Travelkit‘ til mig, som jeg så har testet i en uges tid nu. Med sådan et sæt så har man jo mulighed for at teste et bredt udvalg af produkterne bare i mindre udgaver end ‘fullsize’ produkterne. Jeg er vild med indpakningen af produkterne. Jeg kan godt lide en enkelt indpakning, hvilket jeg synes at Ecooking er rigtig gode til, men samtidig ser produkterne også utrolig lækre ud. De virker utrolige lækre at få hænderne samt man hurtig får en følelse af luksus og det har man lidt brug for, når man er på farten. Sådan føler jeg hvert fald hvis jeg har haft en ‘Travelkit’ med på en rejse. 

Ecooking er et dansk brand og er 100 % økologiske og med naturlige olier. Produkterne er rig på antioxidanter, vitaminer og mineraler. Desuden laver Ecooking produkterne med omtanke for vores miljø og er uden kunstige farvestoffer og parabener. Som I jo nok allerede ved, så har jeg nogen gange lidt problemer med parfume i produkterne – dette har dog slet ikke været noget problem for min hud også selvom der er æstetiske olier i. Jeg ved selvfølgelig godt at der forskel på parfume og æstetiske olier, men dem der er meget allergiske over for parfume er der nogen som heller ikke kan tåle disse olier.

 • Dagcreme: Denne dagcreme giver god fugt og pleje til ens ansigtet. Jeg har brugt den lige så snart jeg er stået op eller lige efter at jeg har været i bad om morgenen. Jeg føler virkelig at min hud bliver babyblød med dette produkt. Jeg synes også at den føles dejlig let at påføre min hud.
 • Natcreme: Jeg har faktisk aldrig sådan rigtig brugt natcreme, selvom jeg nok burde gøre det. Kun hvis min hud virkelig har været tør og om vinteren, hvor generelt ens hud har brug for mere pleje. Den giver god fugt, men jeg bryder mig ikke så meget om at have cream i ansigtet når jeg skal sove. Det har ikke noget med produktet at gøre for det er virkelig lækkert. Jeg tror bare at det er en vanesag og at jeg skal huske at bruge natcreme.
 • Ansigtsmist: Denne giver også utrolig meget fugt til min hud. Den indeholder vitaminer og økologiske Aloe Vera.
 • Rensegel: Den renser i dybden, men samtidig er mild mod ens hud. Jeg har faktisk aldrig været så god til at bruge rensegel, hvilket jeg burde været bedre til.
 • Multi Olie: En olie som kan bruge til utrolig mange ting. Ja man kan faktisk bruge den til alt – det er kun fantasien der sætter grænser. Jeg har brugt den når jeg gik i bad i mit ansigt og i mine hårspidser. Selvom jeg næsten lige er blevet klippet, så er det godt at pleje sine spidser ellers kan de hurtig se kedelig ud.
 • Multibalm: Jeg har virkelig hørt meget om dette produkt og at det bare var fantastisk! Så derfor så måtte jeg altså også se om det var hypen værd. Og det er det! Hvor er den bare god. Den kan bruges til alt. Jeg har brugt den om aftenen kan mine læber efter at jeg fjernet min læbestift. Så har jeg faktisk også brugt den under en øjenskygge. Det skal man dog lige være lidt forpasselig med, men øjenskyggen sad der.
 • Vådservietter: Jeg ELSKER sådan et produkt. De er super gode til at fjerne snavs og makeup fra ens hud. Man behøver ikke at gnide for at få det væk, hvilket er fantastisk. De giver utrolig meget fugt og så er de virkelig lækre at få mellem fingerne. Desuden er det også nemmere for mig, at fjerne makeup med sådan et produkt. Det foretrækker jeg faktisk.
 • Serum Kapsler: Jeg har også fået nogle forskellige serum kapsler med, “stram op” og #A-vitamin”. Dem har jeg faktisk ikke fået testet endnu andet end jeg har prøvet dem en enkelt gang. De skulle være utrolig gode mod huden og reducere ens rynker. A-Vitamin Serum skulle desuden være god mod acne. Jeg glæder mig til at prøve dem mere dybden her den kommende tid.

Ecooking

Ecooking

Jeg synes at produkterne er super gode og jeg synes at et rejsekit er god løsning hvis man gerne vil prøve lidt forskellige produkter fra et mærke, som man måske ikke har prøvet før. Man kan jo altid købe løbende flere produkter til. Er der nogen af jer der har prøvet Ecooking?

Sponsoreret indlæg – produkterne er modtaget til test, men mine holdninger og meninger til produkterne er mine egne. 

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Lækkert :P

  22/10/2016 at 12:18
  • Reply Karina

   Det er virkelig også bare nogle lækre produkter ;)

   22/10/2016 at 22:34
 • Reply Dorthe

  Ja lækre produkter, min sensitive hud elsker den serie

  24/10/2016 at 17:43
  • Reply Karina

   De er totalt fantastiske ;)

   24/10/2016 at 19:33

  Leave a Reply